Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    Панталоните инаку се платнени, не се од сатен. Можеби така изгледа на сликата како последица од блицот. Чевлите се плишани, но исто така не се гледа добро. Чантата беше иста боја како сакото и панталоните, од оние што се држат в рака. :)

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Мене многу ми се допаѓа, немам ама баш никаква замерка. И косата ти е преубава ;)

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  3. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Мене не ми делуваат сатенски пантолоните, ист материјал/боја се со сакото или сама си ги спои? Пошто изгледаат како комплет, а така и треба. :)

Многу е убаво, само што ако носиш панталоните + сакото, кошулче лесно, тенко, шарено или било какво подотворено маиче многу поубаво би било според мене. Вакви до врат маички (твојава е прекрасна) со сако затвораат многу, нема потреба. :D

И да, преубава коса. 8)

4. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Мене си ми прекрасна, имаш убаво тело, убава коса, а претпоставувам и убава фаца. Ми се допаѓа како си ги искомбинирала ствариве, од мене имаш чиста 10ка!

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Тогаш е се` како што треба во врска со нив ;)

Ај прочитај поубаво, пишува кошулка ;)

6. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    kristina92-супер е црно-црвената комбинација, а штиклите ти се топ ;)

asterion-топ! се заљубив во панталоните и палтенцето 8)

На Kristinna92 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anabela931

anabela931 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    41
    Те препознав која си, инаку за комбинацијата -немам замерки !! :) а косата ти ја имам видено во живо-прекрасна :)

8. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Мене комбинацијава ми изгледа супер, вери стајлиш !!!
    А за косата немам коментар...кај живееш, отворен ти е прозорецот на собата, цврсто спиеш,а,а,а??? :wasntme:

9. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    Иста боја се и сличен материјал, само материјалот на сакото е за малку потенок од оној на панталоните. Сама ги споив, не се комплет. :lol:

Едно 50 пати го прочитав прашањето и никако да ми светне што сакаш да ме прашаш. :wasntme: :$

П.С : Фала на сите за критиките и комплиментите.

10. nela.oh

nela.oh Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    270
    ^^ се зеза во смисла за косата... :) инаку астерион прекрасна и модерна комбинација, единствено мене некако ми стрчи долниот дел од пантолоните што се набрани и тесни, а сандалките со повисочки ремчиња... поестетски би ми изгледало ако се со други некои сандалки како отворени секојдневни салонки, нели поотворени во горниот дел, за да не паѓа изразот на набраниот дел од пантолоните, него се да изгледа складно..
    Но, се на се супер ;)

11. Queen-Nefertiti

Queen-Nefertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Asterion Супер комбинација,преубаво си ги искомбинирала работите само од мене имаш една мала замерка мислам дека повеќе би одговарало доколку би носела некои понежни чевли, некако не ми се совпаѓаат со комбинацијата затоа од мене 9ка :) Инаку супер си :*

12. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Едно 50 пати го прочитав прашањето и никако да ми светне што сакаш да ме прашаш. :wasntme: :$

П.С : Фала на сите за критиките и комплиментите.[/quote]
    Сакав да ти кажам дека имаш многу убава коса и дека би ти ја отсекла на спиење за да биде моја ;)

На MarchelineAmaru, lolyta777, Asterion и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.332
    Допаѓања:
    285.793
    nesto od izminatata esen/zima

Прикачени фајлови:

• Bild208.jpg
      Bild208.jpg
      Големина на фајлот:
      360,1 KB
      Прегледи:
      512
    На MarchelineAmaru, kate21, At.ena и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Margaux

Margaux Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    34
    Фустанчето не е по мој стил, но тебе ОК ти стои. Каишот не ми се допаѓа во таа комбинација и тие чевли никако...

15. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    цизмите се многу лоши,ми се допага мантилчето ама немаше потреба од коланот,фустанчето е интересно искомбинирана ама некако е глупаво со ролката која ја носиш,мое мислење

16. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.654
    Допаѓања:
    8.558
    супер е коминацијата мене ми се допаѓа иако не би било лошо да беше малку подотворена блузичката но и вака ми се допаѓа

17. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.332
    Допаѓања:
    285.793
    steta sto cizmite ne se tvoj vkus,jas licno ne gi smetam za losi, sepak od poslednata kolekcija na cindy craword se i pred se so vrven kvalitet.( bojata im e cisto kafena, na slikata ima jak sjaj, sto moze vlijael na tvojot vpecatok)
    vo odnos na mantlceto, bez kolanot gubi od celina, posebno koga se zakopcuva, barem taka deluva vo zivo.
    a nosam nezno polu rolce, bidejki sepak e prilicno ladno, i sum na obicna prosetka niz grad, ne za vo disko
    fala na kometarot i tvoeto mislenje
    [mod-kirilica:v8xtjg4d][/mod-kirilica:v8xtjg4d]

18. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425

Комбинација од ролка од фустанче не ми се допаѓа а исто и оние комбинации од ролка па одозгора летно блузиче. он топик: На прв поглед ми се допаѓа комбинацијата, најверојатно би малку постуден ден штом си се одлучила и за ролка и фустанче. Чизмите се преубави а исто и мантилчето, само не ми се јасни боите не фустанчето, ролката е кафена а фустанчето сиво или јас така гледам. А накит некаков да не носиш? Иначе како што кажав целокупно убава е комбинацијата, мене ми се допаѓа за една зимна прошетка на кафе. :)

19. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.654
    Допаѓања:
    8.558
    без ролката и каишот на мантилот би било поубаво иако искрено не ми се допаѓа комбинацијава, бар јас не би ја носела

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас би нашла некои замерки што не се по мој вкус како ролката и фустанчето, ама морам да ти кажам се` на се` ми се допаѓаш и ти и позадината (ако не е тајна каде се наоѓаш на сликата?), многу си европски облечена! Ценам. Ми се допаѓаат чизмите, се гледа дека се класа, мантилот и чантата.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.