Од овие би гласала за беж бидејќи е неутрална боја, меѓутоа и другите бои се прекрасни. Како што рече една членка, зависи и од бојата на капутот. Мене многу ми се допаѓа и комбинацијата беж или црн капут со црвена беретка, посебно беж. А што се однесува до тиркизната и жолтата, тие најдобро со црно се комбинираат заради тоа што се впечатливи, нели? Но, сепак сум за беж.
Зависи од тебе најмногу како се облекуваш, каков ти е стилот и колку си храбра во комбинирање јаки бои. Потоа зависи и од капутот, ако тој е повпечатлив како модел, тогаш дефинитивно беж, а ако е обичен крој тогаш можеш да разбиеш со впечатлива беретка, но и тука беж варијанта е добредојдена.
Не. Ниту сукњата одговара со палтото, ниту штиклите одговарат со сукњата и палтото, ништо со ништо не одговара од парчињата кои што ги имаш сликано.
Ноу ноу. Ми се допаѓаат работите секоја посебно, особено ранчето ми е слатко. Кошулката е океј. Штиклите ми одговараат со суќната, но ранецот не одговара со суќната. А ни штиклите со ранецот ни тексасот со суќната. Така да... Целава комбинација не.
Ако имаш слика облечена стави да видиме, вака не ми иде замисла во главата како би стоеле штиклињата со ранчето.
Ранчето и штикчите дефинитивно не на оваа комбинација. Бели патики, некој црни пролетни чевли и мало црно ташниче или ранче.
Не. Кошулата замени ја со еднобојна бела блуза на куси ракави, а надолу бели патики. Ранчето ми е прегрубо и не ми одговара, носи нешто поедноставно.