Никогаш не сум бирала боја на облека по тоа која боја е ин во моменот. Дури и избегнувам бои кои се ин во периодот, едноставно ми ствара одбивност со тоа што ја гледам бојата насекаде. Ако ти се допаѓа фустанот во моделот и бојата, плус добро ти стои нема потреба да се ограничуваш со тоа дали таа боја е хит оваа сезона.
Ја не баш ваква ама тие самолепливи градници од Сара фешн ги носев за матура и супер беа. Не мрднаа цела вечер. Би ти препорачала такви да земеш.
Здраво, јас имам користено и можам да кажам дека се предобри тракиве. Ги купив со цел да можам да носам длабоко деколте, без притоа да се гледа прслукот.Бтв имам големи гради и не можам да си дозволам да одам без прслук. А со тракиве го најдов спасот. Јас си ги нарачувам од badbunny.mk (инстраграм профил) по цена од 990 денари. Мене едно пакување ми служи за 5-6 носења. Инаку да знаете штом еднаш ги залепите, и сакате да ги одлепите, по втор пат не може да ги залепите, така да внимателно ставајте ги.
Фустанов повеќе одговара со отворени штикли, така? Се мислам какви да земам, мисли некој дека ќе го бива со затворени? xD
Силиконски градник имаш во Сара фешн, досега само со таков сум носела, во последно на ум ми се и тие лепенките што се редат, ама немам уште пробано како изгледа со нив.
Предлог за бела ташна за венчаница со чипка и каде да ја купам? Немам идеја каква би одговарала, чевлите ми се кожни салонки, би сакала да можам и после да ја носам со нив да не ми биде само за еднаш, а сепак да не изгледа и грубо на венчаницата Знам дека можеби е непотребна, но сепак решив да имам и ташна
Preporacajte mi maski casovnici so sekogas vi pagjaat vo oko, dilema imam malkua pa bi sakal pomos..?