Ова е баш летно моделче, убаво би стоело на сандали или од тие модели без ремче на петицата ама нешто поедноставно
Мене секаков часовник в очи ми паѓа, ептен убав акцесоар ми е. Зависи од стилот кој го имаш. Ако ти е елегантен, тогаш целосно метални, овој Дримка шо го прикачи за пример ептен кул ми е. Ако си поспортски тип, тогаш со кожено ремче нешто вака Мене лично не ми се допаѓаат квадратни и правоаголни глави, ниту пак огромни, гломазни, гумени во стил на g-shock. Класиката никогаш не излегува од мода.
И отворени сандали и салонки одат. На времево јас отворени сандали би носела, а ако го комбинираш за во септември или некогаш за пролетно време тогаш носи го со салонки.
Zdravo od kade imate kupeno ili naracano vakov gradnik? Mozete da stavite i linkce ako ste naracuvale od nekade. Jas barav na stranata na sara fashion ama ne mozam da najdam vakov model so dlaboko dekolte..
Некој совет за носење салонки? едноставно не знам да одам на салонки ми се вади петата, никогаш не сум носела. Морам само со некое ремче околу зглоб..
Има ли некоја шанса упки од облека да се исчистат? Широки и така подолги џемпери како носите? Имам доста модели такви од младоста на мајка ми, не знам со што да ги коментирам за да бидат убави. Како фустани не доаѓа во предвид да ги носам. На хеланки евентуално, но и тоа не носам. На фармерки ги носев неколку пати, топли таква комбинација многу ама далеку бев од естетски убава, само практично стоплена.
упки со брич ама пополецка, да не ти стане ренде мене од Њу Јоркер така сите работи ми се праеа со упки, и со брич ќе си фатев на фармерки ги носам на хеланки шо боја се? сликај некои ќе ти најдеме пар
- Се носат сега кожни тесни пантолони. Можиш со такви и получизми со топук/штикла. - Можиш и со кратки кожни пантолони и ниски чизми (зависи колку се долги џемперите, да не изгледа како да си гола). - Со mum jeans, малку напред ќе го потпикниш во фармерките. Таква е сега модата можиш и се' широко да носиш, а да не изгледа како партал, шо баш ме бендисва. Мислиш дека не е естетски убаво, но е, само не сме навикнати.