Како што пиша Агли пред мене, пикни ги малку внатре напред и скоро со се ќе ти оди, буквално, со фармерки, пантолони, тесни, кратки (кратки и како шорцеви и подолги од колената (како 2/4), широки, долги, со сукња (широчка, над или под колена). Дури може убаво да изгледа со фустан, над фустанот спортиски градник, над него џемперот и џемерот да го собереш под градникот, вака: https://www.youtube.com/shorts/6KissLGpud8
mozes ama ke treba najjubavo kaj sijacka bidejki oni znaat kako da gi napravat samo zavisi kolku sakas ds gi skratis ona ke ti kaze najuubavo
Немам. Ама xxs исто личи како на сликата. Ќеф ми е за некоја за опуштени комбинации, со планинарски чизми, практична да е. Ако имате и некој предлог пуштајте оти маки големи.
Види дали има димензија колку е долга, па спореди со нешто што имаш, до кај ќе ти биде долга. Инаку убава е.
Ја имам и пробано, 3 пати, колку на сликата ми е долга. Сите шо ги прашав беа пола-пола со мислењата. Обично палта купвам, одамна немам вака нешто полабаво и не знам кај терам. Сакав друга ама ми се купи пред очи, ова е колку да не сум без ништо. Сезонава нема ни да најдам друга ако чекам.
^ Фала ви луѓе за одвоеното време. Сепак друга земав, во последна секунда пред да ми замини автобусот ја најдов. Слична е на таа шо ми се продаде. Подебелка е и црна, па поќе ќе ми одговара, плус водоотпорна. Оваа ќе беше колку да имам некаква, па среќна сум шо најдов некоја шо ми е 100% уба без двоумење. Фала уште еднаш. 100 дена за јакна замарам, ќе ја сликам за другага тема.
Ve molam za pomos, kade mozam da najdam ubavo belo ili svetli fustance za mene (35 godini) 170cm, 63kg za krstevka i rodenden na naseto dete, i za nea mi treba predlog od kade no za mene e pokomplicirano i pourgentno bidejki pocnati se so esenski boi i kolekcii pa zatoa mislam deka potesko ke najdam. Sakam da e so prikladna dolzina za vo crkva, poelegantno, posveceno
https://www.zara.com/mk/en/share/-p...obile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil Еден предлог, според мене соодветен на приликата. Позади е отворен, но можеш додека сте во црква да носиш сако или марама, ако ти е непријатно.