1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни прашања

Дискусија во 'Мода и стил' започната од girl.23, 9 март 2012.

1. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.482
    mice83 бојата одговара на вакви комбинации од бои:

- црна
    - бела
    - црна + бела
    - црна, црвена
    - темно сино (тегет)

Така да, бојата е добра, нема зошто да му ја мислиш ниту за неа, ниту за комбинирање. ;)

2. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Рано е за балетанки ?????? :$

3. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.703
    Допаѓања:
    17.647
    ^Како што е времето променливо, зависи. Еден ден балетанки еден ден чизми.
    Не, за балетанки мене ми е таман времето, прошлиот викенд преку ден носев и тоа без хулахуопка и пак ми беше жешко, а за чизма ми е топло.

На Silver.E му/ѝ се допаѓа ова.
  4. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Не е рано за балетанки. Почнаа да носат девојчиња низ школо.

На Silver.E му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Оди ли светло со темно розево? :?:

6. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Зависи од нијансите,обично оди,ама сепак зависи нијансата а и моделот на парчето. :!:

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    не е рано за балетанчиња ама низ градов среќавам некои во балетанки и кошулка некои во капут и чизми :rofl:

8. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Девојки едно прашање. Срамота ли е на балетанки да носам пример фармерки ама да ги подвиткам долу..? Не знам до што е работава, и претходните фармерки што ги имав и овие сега што си ги купив, сите ми станаа широки и туку ми се спуштаат надоле и ептен како клошар изгледам.. Знам дека ослабнав али мајка му стара, две недели нема од кога си ги купив овие другиве.. Нешто слично како на сликава

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      9 KB
      Прегледи:
      175
  9. chocolate...girl

chocolate...girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    148
    Нема зошто да се срамиш..како сакаш ти така се облекуви, не гледај др. што ќе кажат важно ти да се осеќаш убаво..инаку не е срамно баш е кул :D :D :*

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.223
    Допаѓања:
    81.770
    Мимс, јас имам ѕвонарки, само не се баш ептен до доле, ами до глуждовите се и имаат баш таков ѕвонест завршеток. Ги комбинирам и со оксфордки за дневна шетња и мене лично многу ми се допаѓа како изгледаат и како (ми) стојат.
    Можеш само да пробаш, ако не ти се допаѓа така не мораш да носиш, ама ете имај во предвид. :)

Мене ми е баш шик и дури си практикувам така да си ги носам фармерките со балетанки и секаков тип на ниски кондурчиња. :)

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Зашто сте толку ограничени бре, ако ви е топло носете балетанки, ако ви е ладно, носете со чизми.
    Незнам ако јас пример ви кажам носете балетанки, а надвор е камен грч, ќе ме послушате?

На la-chicka, anabel-a, OmniaVanitas и 6 други им се допаѓа ова.
  12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.189
    Мене балетанките ми се замена за салонка, па и зимава ги носев чат- пат ако не ми се носеше салонка, а гардеробата никако не била за чизма.

Гледав и многу жени кои најверојатно одат на работа, а не носат штикли зимава со балетанки.
    Така што ако ви се носи балетанки носете.

13. OmniaVanitas

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.482
    А мислиш нема? :D

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Напротив, и во мода е да се носат вака. ;)

Пошто јас го поставив прашањето.. Извини, темава е модни прашања, што е проблемот ако си прашам нешто? :^)
    АКо имаш конкретен одговор, дај, ако немаш, која потреба да даваш саркастични, иритантни одговори? |(
    (И, воопшто и на други теми, мора да си кул со твоите контра одговори, со офф топик, секако)

15. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Eрин С. не знам зашто лично го свати толку постот не беше кон тебе насочен единствено, но ајде.
    Ти се извинувам ако си се навредила, не беше тоа целта ни намерата.
    Не сум кул, т.е не глумам со коментарот, кој нималку не е саркастичен, само е искрен.
    Модно прашањ, не е дали сега е време за тоа и тоа, поише е метролошко прашање но не е битно.
    Поентата ми беше, зашто да барате конфирмација од некој друг, за нешто толку лично што те засега тебе, зашто ти ако се осеќаш ладно, ќе носиш нешто потопло, а ако ти е топло, ќе носиш нешто лесно што нема да те склети. Зашто потребата од некој друг да ти каже што е правилно а што не, кога нема правила?
    Сум го прочитала едно милион пати претходно, и сме коментирале дека тоа е субјективно, зашто 1000 луѓе 1000 навики и карактери. Прашањето нема врска со мода, туку со потреба, ако тебе ти е ладно кога излегуваш надвор и си зимурлива не носи, а ако ти е топло носи си слободно, без разликашто јас или Петкана или Стојна ќе ти каже.
    Прави како што тебе ти одговара и како што тебе ти е убаво, без разлика што ќе ти каже тука некој, зашто на крајот на денот, ти ќе се разболиш, пример ако ти е ладно со балетнаки, не јас.
    Е тоа ме потикна да напишам така, а каде си забележела мој сарказми и незнам што не е тоа ни целта ни поентата на темата.

На la-chicka, danichap, senza.parole и 2 други им се допаѓа ова.
  16. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    ајде без зајадувања сеа не сте се сфатиле и точка.

него кажете ми..
    [​IMG] си купив вакви штикли и зборевме со другарки и ми рекоа дека овие се само за зимно време..но јас напротив ги купив за сеа и летоска за вечерно искачање..и сеа кажете ми за коа се???

17. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    ма јас не марам многу со високиве обувки , овие јас и те како би ги терала и летоска ;) ;) :D
    имам неколку вакви слични и си ги носам и на топло време :?:
    со здравје да си ги носиш дарк

На the-dark-angel му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    425

Баш се симпатични, со здравје да си ги носиш. Со милион работи можеш да ги носиш, со било што можеш да ги комбинираш. И што има врска дека се само за зимно време...Глупости...Па не се до колена.

Носи си ги и преку лето ако сакаш, сигурно сега нема да земеш да исполнуваш желби само на другарки... |( можеш и сега да ги носиш , и за крај на јуни и ти кога ќе посакаш без ралика на сезонта. ;)

19. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.840
    Meне овие уопште не ми се за лето.Може на пролет и на есен кога навечер е свежо а не е за длабоки чизми,но за на лето не ми одговараат.

20. OmniaVanitas

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.482
    Мене ми стојат повеќе за лето, отколку за зима, but that's just me.

Зависи од настанот за кој ќе ги носиш. На лето, стојат за вечерно излегување. Преку зима, на тој снег и лизгави површини, не да не се... :D За в зима: едно е свадба, поголема свеченост. Но друго е излегување во дискотека.

Тоа што во Македонија малку се нема осет за било што, не значи дека така сите останати треба да се однесува.

Туку ако почнам да пишувам за неисправностите, ми отиде денот неповрат.
    Одлични се за летно и вечерно излегување. ;) Уживај ;)