Да со сребрено, кремасто одговара .... убаво би изгледало и со златно може да се комбинира и со тиркизни штикли и накит
А зашто не би го комбинирала во накит во тиркиз?м? Тиркизното баш ќе му даде некој супер контраст на фустанот, а пак нема да изгледа тоа невкусно и нескадно.Баш ќе си дојде до израз така накитот. Еве ти и неи сликчиња , за да видиш како пример, дека добро ти се вклопуваат тие две бои.
Луѓе ајде помош малку, значи имам прљаво бела боја на сако со сиви патенти, ептен е убаво, само не знам со што друго можам да го искомбинирам освен со сива боја на блуза и бела? Значи некој ќе рече сега бело е, стои на се`, ама верувајте не е така, мака мачам за да го искомбинирам, а многу е убаво и не сакам да ми се седи дома за џабе.. Со бело фустанче не оди, со црно исто, евентуално сиво ама немам и тако надаље.. Ми се носи!
Да хах мислев на фустанче обично во бела боја, можи секаков накит и штикли да се икомбинира, но која боја вие би ја одбрале
Па гледај боја што највеќе ти лежи тебе, на тенот, косата, но секако и на самото фустанче, бидејќи не знам за каков тип на фустанче станува збор, сепак бело фустанче е широк поим. Ама која и да е боја, нема да погрешиш. Дури можеш некоја раскошна од аспект на бои statement necklace, a еднобојни штикли.
а да ни ставеше слика од сакото или барем некое слично од гугл, ја стварно неможам да си го замислам каква боја е икакви се тие патенти би ти рекла да пробаш со нежна розе топ ама стварно несватив каква е бојата и моделот уствари а ако е бело-баш бело болдираново од цитатот
Слично на ова е фустанот, бојата е иста само ракавите се пократки кај мене. Јас сакам со црвени штикли и накит да искомбинирам.
Мамоо како за светскиот мир да се решава. Па баш е убаво што сакаш со црвени штикли да го искомбинираш, ќе биде таман classy and sassy. Само додај и некое шик подолго ланче и толку, што му ја толку мислиш?
Ајде малку помош имам 24 години и сакам да се облекувам како за тие години, бидејќи мојот стил на облекување е како за 20 годишно... По можност и некои слики фалаа
За мене важно е и за која прилика и каков начин на живот имаш на пример на факс или за на работа и слично ? Спортски си тип или класичен на пример ? Некако годиниве не прашуваат доволно поздрав
Искрено незнам и ја толку што му ја мислам, ми е за на свадба всабота, па тристаа мисли ми се вртат низ глава
се сложувам супер оди ваква бела со црвена можеш и со златесто/крем да го комбинираш, со тегет сина,со каква боја салонки имаш ухуу кога го гледам фустанчево милион идеи ми доаѓаат само јас би одбрала впечатливи обетки од накит,можеби и алки,некако не сум баш сигурна со лаче, но сепак тоа е твој избор,мислам како ти поубава се чуствуваш
Бела боја со се одговара ,но добра ти е идејава со црвено да искомбинираш.Некое подолго ланче и ќе биде одлично.
Kе носам ваков фустан за на свадба и се мислев дека ке одговара да си купам крем ташна и штикли но не знам обетки какви да земам , каква боја и каков модел( дали висечки или не). Плус и фризура не знам каква би одговарала. Па ајде дајте ми некои идеи за се поединечно.