Модни прашања

Discussion in 'Мода и стил' started by girl.23, Mar 9, 2012.

1. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Преубава е :)
    Деновиве ќе биде доста топло и зошто да не ја носиш. ...А и да залади можеш со убаво,едноставно сако да си ја носиш :)

JoVaSt likes this.
  2. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Да ми одговори некој за кошулава, да ја ставам внатре во фармерките или надвор?

Attached Files:

3. Bajaderka

Bajaderka Истакнат член

Зависи од целосната комбинација, ама сепак јас преферирам да ми биде ставена во фармеки/панталони

Sunshine.Sunshine likes this.
  4. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

^
    И јас мислам дека поубаво би изгледало ставена во фармерки, со ниски чизми и кожно палто.
    Ама сепак, побарав мислење. :)

5. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Внатре дефинитивно ! :) Поубав впечаток добивам така, и јас така ги носам најчесто.Ем прибрано, ем стилски. ;) :)

Sunshine.Sunshine likes this.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Девојки дали е време за шалови?

7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Јас почнав да си носам, од оние инфинити. Не знам дали е време, јас измрзнав. :D
    Да ве прашам јас, најдов хеланки налик плиш, и многу ми се убави . Ама појма немам како да ги искомбинирам. Темно крем боја се, сакав со темно крем чизмички и нагоре со тексас кошула и кожна јакна :D Дали? :)

8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

^Душица, моментално е 8 степени ама се осеќа како да е 0.
    Ќе си носам вечер од дебелите.

9. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

А јас да си прашам дали е океј за beanie капче,иако рано ми се чини, ама ептен ме болат ушите и на ладново некако не ми се искача така без ништо :?:

10. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Веќе е октомври , а кај и да е , за некој ден и ноември.Ако ви е ладно посеако нема да трпите студ, и да чекате календарски да дојде зима, нели ? Пред се треба тие кампчиња да имаат намена, а после се друго. :) Па,побогу не би трпела ладно , само затоа што би се мислела за сите чудни погледи и озборувања околу мене. На тој што не му студи нека не му студи, јас едноставно сакам кога ќе излезам надвор да сум комотна без ладното да ми пречи во извршување на било кави обврски надвор од дома.

sweet-cherry and la-chicka like this.
  11. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Дали во Ноември-Декември месец се носат овие? Мене некако како летни ми делуваат. Сепак да прашам

12. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Не,јас не би ги носела,навистина се ептем летни.

13. bubic.k

bubic.k Популарен член

Никако :whew::)

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Тоа ти е релативно. Ако на пример живееш на јужната полутопка или во некоја од земјите низ кои се протега екваторот тогаш ноември-декември е идеално време да се носат овие сандали. Во друг случај чувај си за од јуни до септември.
    Извини што се пошегував, ама прашањево ми е исто ко да прашам дали е се носат бикини за на градска плажа во ноември-декември.
    No hard feelings :D

Edie.S, simoncelicius and SuperGirl24 like this.
  15. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Ако не ти студи и не ти се квасат прстињата коа во декенври ке падне снег или дожд евентуално, ја мислам дека се носат. (y)

Ту бе луѓе озбилни ли сте со сандаливе сред зимо ?!? Не ви ли студи ,нели ви се кваси ногата во нив ?!?
    Минатиот петок колку беше ладно со капут и салонки измрзнав ноќта во град а не па да искочам во сандали.Едвај дочекав да се приберам од диско и до печка да се стоплам.

А не викам не, имаше "јунаци" :muscle: што на тој дожд глумеа мода со сандали.Се прашувам утредента колку температураа имаа кренато и колку фервекси мавнато за да се опраат . :headbang::headbang:

Mama25 and Daydream like this.
  16. mims-89

mims-89 Форумски идол

@SuperGirl24 модерно е да се носат сега сандали во волнени чорапи, а не на гола нога, така да кога ќе видиш некоја во град така облечена одма да и кажеш дека направила непоправлива модна грешка!

SuperGirl24 likes this.
  17. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Не бе луѓе, далеку од тоа дека за излегување носам сандали или штикли :D, туку поради истата причина која ја спомна SuperGirl24, имаше вакви јунаци минатиот викенд, башка и лани за нова година, скролам на фб по почетна и имаше еден мал милион девојчиња кои носеа сандали. Јас чисто онака да си прашам. :rofl:

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се носат ли уште вакви чизми? Не знам дали беа вакви слични, ама знам дека беа во мода. :?:

Attached Files:

19. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се мислам дали да ја купам сукњичкава. Баш е некако за зимно време зашто е ко плетена, од дебел материјал. Ама не знам со што да ја комбинирам, би одговарала ли со тексас кошула? На моменти ми е убава на моменти не :D Па сакам ваши мислења :) 1966778_611061402310975_306468470_n.jpg 10799701_10202171613652310_2143685454_n.jpg

20. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

@anastasijaki мене лично ми е океј, симпатична е, а и доста убави комбинации имам гледано со неа.Е сега зависи од стилот што го имаш, може да изгледа убаво и со тексас кошула, секако со еднобојни топови и доколку мешаш принтови мене убаво ми изгледа и со цветови.Еве ти во прилог неколку комбинации па се надевам дека барем некако ти помогнав во дилемава.

[​IMG] [​IMG]

anastasijaki likes this.