Јас не сакам ништо лаковано.. Имам едни црни лаковани штикли и да ти кажам не сум ги ни облекла, ми светат многу некако.. Повеќе сум за плишани и ташна и штикли.
Макси сукња за вечерно излегување или рано е? Искрено по дискотекиве е жешко внатре,ама не знам дали им е сезоната сеа за носење?
Зависи кај одиш Секогаш се водам според тоа, ако одам на пијачка на некое полабаво место и знам дека ќе седам цела вечер, обично облекувам панталони и некоја убава кошулка, а ако одам да танцувам било во диско или кафич, секогаш облекувам фустанче или суќња
Sakam da si kupam Converse patiki,niski.Megutoa neznam za koja boja da se odlucam pomegu ovie dve .Neznam koi bi mi odgovarale vo poveke kombinacii. Beli ne bi sakala pak,zatoa sto veke imav takvi,crni i sivi ne bi sakala isto,bidejki nekako obicni mi se i kako maski poveke,a ostanite boi kako zolti,rozevi,krem i uste nekoi,ne mi se dopagaat bas. Nekoj mi kazuva mint se poubavi,nekoj bordo,no jas ne mozam da se odlucam nikako.
Мене бордо повеќе ми се допаѓаат. Неодамна си купив такви и ги убив од носење. За минт патики ми помина меракот, лани секоја втора девојка ги имаше, а бордото сепак си е класика - никогаш не излегува од мода. Барем според мене.
Бордо. И јас исто се двоумам за боја, дали тегет, дали сиви или бели. Бордо нејќам оти имам црвени. И за белите не знам оти имам високи такви. Знам дека и тегетото и сивите ќе можам со се‘ да ги носам, ама уште не можам да се одлучам.
@mirandaa и јас сум за бордо @pamelche те прочитав и во друга тема, јас мислам тегет ќе одговараат во најмногу комбинации (барем од моето искуство со едни тегет чевли кои ги утепав од носење)
@mirandaa и ја гласам за бордо, плус имам видено како изгледаат минтот по некое време носење...... ужасно, никако, исцрнети, испрашинети, ептен неубави, тоа џабе и перење и одржување, таква е бојата. Земи си бордо и со здравје да си ги носиш 2-3 години. @pamelche ја гласам за тегет исто, другар мој зема сиви и ги врати по една недела..... ист проблем како тој горе, мршник се прават.
@mirandaa само јас сум за минт Баш ми е летна боја.Од бордо фустани,кармини ,шешири аман .По цела есен само тоа се форсираше.
Девојки, утре сум на свадба, кај на дечко ми другар од средно..искрено јас не ги ни познавам младите и навистина ми е незгодно што ќе одам, но дечко ми не сака да оди без мене, а башка и детето на поканата го пишало и моето име (инаку и некој 3 братучед му паѓа). Кажете ми дали ми одговара ова фустанче да го носам на свадба? на тело стои навистина елегантно но пак се двомам, не знам како да го искомбинирам. Ново ми е, ниту еднаш не е облечено. Ракавите се онакви свиленкасти проѕирни, што мислам според тоа би одговарало за годишново време, бидејќи е ноќна свадба, а и само за во ресторан ми треба. Јас се размислувам за црвени штикли (не се шпиц, туку со мала плута напред, но со тенка штикла позади), црвени обетки и црвена ташничка, или пак бели бисерчиња обетки и алкичка и црни штикли и ташна. Инаку фустанчето е бело, со темно тегет повеќе кон црно би рекла. Фала ви бескрајно на помошта, знам дека во 5 до 12 пишувам али со обврски сум па сега се замислив што да комбинирам.
Најискрено мене не ми се допаѓаат ракавите на фустанчето. Да не беа тие во комбинација со црвените салонки и ташничка ќе беше одлично. Таков дезен со точки оди и со бисери и со црвено.
Мене па многу ми се допаѓаат ракавите, баш ми е елегантно. Јас сум за со црвени штикли, но црна чанта. Бисери поубаво него црвени обетки.
Ги имам и двете врсти зошто сум манијак за конверси ,сепак бордото ги изнаносив повеќе , но кој и да ги одбериш нема да згрешиш
Девојки деновиве што носите од обувки (освен салонки кои ми се за скоро за цела година)? Рано е, не е рано уште за сандали, пошто гледам дека некои од девојките во темата "Мојот outfit" имаат постирано слики со сандали, почнавте да носите или тоа само за сликање? Јас не излегувам од едни оксфордки и балетанки, поотворени не се осмелувам уште да облечам се' си мислам уште рано е, ама па пред некој ден 33 сепени беше.