Ниски чизмички, поширочка суќња со едноставна маичка по долги или фустанче поедноставно со чизми до колена.
Зависи какви се фармерките и какви се чизмите.Ако се некои кожени, кратки и едноставни, може да се комбинираат, но со внимателен избор на блуза, палто и чанта.Бели фармерки за во есен-зима конретно се малку ризична комбинација и ептен треба добро да се испланира целосно што ќе се носи.Јас лично би ги носела со дебел џемпер и и светол капут, со ништо премногу темно.
@young.lady За овој период не би ти советувала чизмите да ги комбинираш со бели фармерки. Подобар избор се потемни бои како, окер, тегет, маслинести, бордо.
Jas neznam kade da go postavam prasanjevo ali ako moze nekoj da mi kaze kako se vikase onaa nametka koja se oblekuva od glava no e bez rakavi i slobodno pagja nadolu...Nikako nemozam da se setam, a mi treba itno da kupam.HELP?!
Da, ponco Fala ti mnogu A nekoj dali ima videno posto so malo bebce sum neam vreme za setanje niz prodavnici...
Најголем избор имаш во шутка ако имаш време да појдеш а мислам дека има и во певекс ама не сум сигурна а за шутка знам затоа што бев пред две недели
Црвен капут освен со црни ташна и чизми,со која друга боја можам да го комбинирам? Искрено друга боја на памет освен црна мене не ми паѓа,само ај да слушнам мислења Фала
црвен мантил комбинирам со тегет чевли... Имам на штикла лаковани обични без детали.. Исто и ташна... Со тегет костум за на работа комбинирам често
Црвено комбинирам со тегет!!! Пред неколку години се заљубив во една тегет марама со прекрасни црвени цветови!!! Оттогаш си изнакупував еден куп црвено - тегет облека и обувки!!!
Девојки си купив сличен фустан за свадба ама немам идеја со какви штикли да го комбинирам (не дека нешто многу ќе се гледаат),се мислам дали да земам бордо штикли и ташна или пак црни,ланче не планирам да носам само обетки.
Не знаев каде да го поставам прашањето, ме интересеира за Теранова и ЊуЈоркер, за замена на гардероба, дали мора да се има и фискалната сметка, бидејќи ја немам.
На пролет сум старосватица па од сега гледам некои модели на фустани. Начекав една евтина промоција сакам да шијам зимава. Ме интересира ваше мислење за фустан со светки. Си најдов еден преубав модел со светкав матријал нешто како сивиот погоре на кала , па ме интересира дали се уште е во тренд?