Ако си сигурна дека комбинацијата треба да биде дополнета со колан, можеш да пробаш со црвен или бордо. Тегетот е боја што отвора можност за различни комбинации на бои, потемни и посветли.
Пишaв и вo темaтa грaдници. Имaн дoмa пуш aп. Нo не е тoa тoa.. некoи штo иЧ немaaт грaди зa нoќ oдимувaaт. Штo грaдници,трикoви се тoa?
Ајде хелп женски Си комбинирам: црно-бела сукња во риги(права,над колена),црно сако со сребрени дрангулии на рамената и сличен таков накит,а чевли во бордо боја. Дилемата ми е: црна или бела кошула?
Не е модно, туку глупаво прашање. Со оглед на тоа што раката ми е целата гипсирана, има ли смисла да облечам штикли? За викенд сум у кафана, а немам некои класични чизми.
Зошто па да не Страв ти е нешто заради раката? Важно нозете ти се стабилни Не мора да се високи штикли...или па не мора чизми,облечи рамни чевли(ако ти одговараат). И со помин нека е
Нема врска гипсот, секому може да се случи верувам дека никој нема да се потсмева ако ти е заради тоа глупаво Носи си тоа што ти е тебе убаво и убаво да си поминеш во кафана
Многу мразам кога треба да одам на некоја свечена пригода Јас имам ситна градба, ниска сум и немам многу гради ама поради здраствени причини имам стомаче (ко да сум 5-6 бремена да сум ) и поради тоа никако не можам да искомбинирам гардероба. Утревечер сум кај братучедка ми на стан и појма нема што да облчечам за да го скријам стомакот. Имам фустанчиња ама сите ми уште толку ми го зголемуваат стомакот а и неам штикли за да ги носам, тесно нема шанси да облечам. Некој предлог нешто за да облечам, кошулка, фармерки незнам.. и уште нешто дали ако си најдам соодветно фустанче можам да го носам со црни поделеби хулохопки и штикли. (имам штикли ама на гола нога ми се големи) Леле се надевам ме разбравте што прашувам