@f.e.m.i.n.k.a Се согласувам да ставиш слика, а инаку мислам дека соберена со обетки ќе биде подобро.
Не можам сега слика да ставам не ми е тука фустанот инаку фала на совет најверојатно така ќе направам позз
Женски, ќе носам ваков фустан на свадба(помеѓу пудра и кајсија боја нешто). Проблемот е шо сум многу бела,а не сакам да одам на солариум. Бронзер нешто ќе ми помогне или да ми препорачате добар лосион за самопотемнување.Тенкс
Фустанот е прекрасен и не ти препорачувам да експериментираш со бронзери, спрејови и такви чуда за тенот, не сум користела, но сум слушала доста негативни работи, па да не излезеш шарена на крај, каде бела, каде кафена.. А и што има врска што си бела, баш така аристократски тен било тоа нели
@softy1 Види колку софистицирано им лежат нежните тонови на белиот тен Немаш потреба од прикривање на ништо Спојлер: Celebs
@sagittarius57 @Summerlover Фала женски. Ако размислам поубо,во право сте I like what I see на сликите. А ,плус страв ми е да не излезам шарена како шо кажа погоре членката. Ајде,нека помини свадбата, па ќе ви пратам слика да видите како ќе изгледа(м)
Имам долг фустан со линии, ист е како првиот фустан. Ама дека сум 1,60 подолг ми е од на девојкава, ми доаѓа негде до над 5 см од глуждот, малку подолго од на девојката на третава слика. Ама објаснив Уз тело е, и нема шлиц, а јас сакам да направам. Прашањето ми е каде. на страна, позади... Идеи?
@kjukli Позади. Да беше фустанот елегантен од типот на специјални пригоди, поубаво ќе беше на страна. Но, и самиот негов материјал/крој нема да биде со ист ефект ако е напред шлицот. Фустанот напред е доволно секси поради горниот дизајн т.е ролка, а без ракави. И бидејќи е повеќе денски и спаѓа во групата на еден тип на office фустани, најтаман и најсекси ќе биде отпозади.
@anastasija mitic Можеш бисерни обетки и бисерна нараквица, со оглед дека чипката е бела. Или сребрени подолги, но елегантни.
Ланче не, затоа што ќе ти го крати торзото. Долги обетки и алка, елегантни ( може нешто со кристали). Пожелно е и косата да ти биде фатена, но лабаво. Розева боја, во краен случај бели.
Се согласувам со @Gosh дека ланче не треба. Обетките и алката би ти препорачала да се во светло кафеава боја, како бојата на фустанот под чипката. Косата вака нешто Спојлер: Коса
Дaли знaете Sherri hill фустaни, oригинaли, дaли мoжaт дa се нaрaчaaт и дaли ги имa вooпштo Австријa, Швaјцaријa, Гермaнијa?
imaat prodavnici vo germanija sigurno, za drugi drzavi prebaraj ovde https://www.sherrihill.com/storelocator