Никогаш немам иста боја на лак на нозе и на раце. И секогаш се драстично различни, пример на нозе црвен на раце темно плав, на нозе тиркиз на раце циклама. Посебно кога боите ми одат една со друга, најубаво ми е така.
A jas pa se so ist,ama sega so malata sum kratka so vreme i nemozam da go brisam i tamu i tamu i nekna i jas taka setav so razlicen ,ama poima nemam dali e ok hehe..
Kakvi bikini se vo moda godinava ? Kako covek koj (ne)rado gi nosi da si prasam,poleka mi se priblizuva odmorot
Си купив исти вакви фармерки само што долу се тесни, не подвиткани пред 1 месец ама не сум ги облекла до сега, сакам за кафе да ги комбинирам со вакви ама не знам дали ќе одговараат? Прашањето ми е дали да ги комбинирам со вакви само пониски и црни?
Што би можела да носам за бела забава бидејќи јас сум полничка и скоро никогаш не носам бело? Воопшто не сум по модата па дури може да се каже и дека сум како машко во тој поглед затоа и си ја носам другарка ми да ми одбере нешто Но сега не може да дојде со мене на шопинг па би ве замолила да ми препорачате нешто
Девојки незнаев каде да прашам па мислам може и овде Периодов сум на свадба,ќе биде ли чудно нешто ако носам црн фустан,сепак весел ден а јас во црно...или пак нема врска
Да. Можеш и со сандали ако сакаш. Не се комплицирани за комбинирање. Ако најдеш нешто слично на ова мислам би било супер. Шетни разгледај, може и тесен да е, ама битно е убаво да ти стои и убаво да се чувствуваш во него. Јас не сакам црно за на свадба, но тоа не значи дека не треба да носиш. Сигурна сум дека нема да бидеш единствена во црно. Најкласична боја е за прослави.
Каде да најдам ваков модел на фустан низ Скопјево, и бојата на сликата е баш таква каква што ја замислувам? И дали е соодветен за летна свадба на комплекс базени? Всушност сакам high low фустан, минт боја, и имам идеја да го искомбинирам со крем плик и соодветни сандали на високи потпетици. Само се двоумам околу моделот, дали да биде вака скроз опуштен или да барам некој со тесен корсет во горниот дел?
Мене ми се допаѓа, мислам дека е скроз соодветен. И бојата е прекрасна. Ама каде да најдеш е баш добро прашање бидејќи немам видено во скоро време вакви фустани.
Mислам дека минатата сезона беа хит овие фустани, насекаде ги гледав. Сигурно има во повеќето бутици, а ако си од Ск мислам дека на Шутка видов ваков, само незнам дали беше таа боја. Крај краева ако не можеш да најдеш на Алиекспрес има сигурно, имам видено баш се мислев дали да нарачам, околу 10тина долари беше. Едит Ќе заборавев да пишам дека секако одговара на пригодата баш ваков каков што е и многу ми се допаѓа. И јас би го носела