Feminki aj mala pomos da se odlucam,dali crnite ili bordite? jas veke gi naracav bordite ama nesto se predomisluvam??
види сеа, ти ќе ги носиш или некој друг???.. Знаачи чим си ги купила носи си ги, а не дали е модерно.Јас кога купувам купувам мене што ми се свиѓа, а не на други....Симпатични се, мене ми се допаѓаат.Со здравје да си ги носиш
@bella.s Бордо, дефинитино. Многу „веќе видени“ ми изгледаат црните, пошто по продавнициве секакви мелези на црна оксфордка имам видено, а бордо со нитни ми изгледаат уникатни и отмени.
Malku mi e strav dali ke mozam da gi vklopam vo sekojdnevnite kombinacii,no pretezno nosam crno pa mislam nema da bide problem.Zatoa i gi zedov kako demek da razbie crnilo..jas sum ljubitel na crno i sum malku skeptik za drugite boi pa zatoa se predomisluvam..denes pak ke odam do dukjanot i ke moram konecno da se resam..olenka,ti blagodaram za mislenjeto..
Не ми е модно прашањето ама не знаев каде да го поставам. На омилената чанта истурив лак за нокти. Со ацетон пробав, нејзината боја излегува, лакот останува. Чаре има или да се збогувам ?
Iako e veke sred sezona mnogu sakam da si kupam elek od koza so krzno sega kako sto se nosat ama ne veshtica tuku vistinsko kozno.Znae li nekoj kade mozam da najdam br 40-42 zavisno od modelcto? Vi blagodaram
Каде во Скопје можат да се купат дрвени лептир машни. Што мислите за сликање за табло со ваква машна и кошула (за син ми се разбира) Сега му се допаѓа, но се прашувам по 10 години да не си вика кај му бил паметот...сепак тренд е.
Пеперминт мене многу ми се допаѓаат овие машни, па и јас сакав да нарачам за либето со готварска капа на неа Погледни ги овие лептир машни, имаат и фб страна, а можете и да си одберете вие што сакате да има на неа и како да изгледа. Над 1000 ден. им се. Bowtie republic
Девојки дали е сеуште рано за оксфордки и цветни дезени? Се мислам дали да си го вадам пролетното или да чекам уште малку.
Феминки, си ги зедов пантолониве, но се мислам дали сеуште е рано за носење.. А многу ми се убави.. едвај чекам да ги ставам
Me бендисаа двава пара патики многу. Ама не можам да се одлучам, иако се скрос различни. Спојлер Црниве знам дека би ги носела со сигурност, многу ми се вклопуваат во стилот, ама имам веќе неколку слични модели. Холографскиве се out of my comfort zone, ама па сакам да се буткам себеси понапред со некои вакви парчиња, и не мислам дека се тешки за комбинирање. Ама што знам
@sweet-cherry Ја сум за вторите. Ем иде пролет, па нема да имаш многу потешкотии да ги комбинираш со посветли комбинации, а од друга страна, нешто ново, поразлично и поуникатно. Но, сепак, ако мислиш дека првите повеќе ти одговараат на стилот, тогаш првите
@sweet-cherry, и јас на твое место би ги одбрала вторите Многу уникатно и интересно парче, а и јас како што те замислувам и од тоа што сум ти видела комбинации, имаш баш таков модерен и креативен indie стил во којшто мислам дека баш би се вклопиле. Плус што викаш дека веќе имаш неколку слични на првите