Пробај пудра нешто да намачкаш да ги пополниш стриите можеби нема толку да се познава. Не треба ваков проблем да не спречува да носиме што сакаме ама тргнувам сама од себе малку незгодно би ми било. Во тој случај би пробала нешто барем малку да ги скријам. Погледни го видеово Или можеби постои некој спреј за стрии, моментално што ќе ги измазни.
Бојата на фустанот е многу нежна и ваква боја на чевли е многу груба за него. Јас би нешто крем, металик, златна како коланчето.. Некоја понежна боичка .
Не знам дали е за тука прашањето но со третиот црвен кармин на малена број 104 кои мат сенки би ги комбинирале за soft smokey eye look?
Zdravo zenski Se izvinuvam za latinicata od mobilen sum. Da ve prasham so kakvi canta,nakit,cevli, bi kombinirale belo cipkano bluze na debeli preramki so svetlo krem pantoloni so visom struk i siroki? Za na svadba mi e kombinacijata...
Девојки кога го нарачав фустанов идејата ми беше да го коминирам со салонките и ташната.Но, откако ми стигна испадна сината од фустанот да е нијанса две потемна од онаа на салонките и ташната. Се мислам дали да остане комбинацијата или да носам црни салонки
Мислам дека не е проблем ако е нијанса во прашање, сината не преовладува нешто многу на фустанот, убаво ќе стои и со црни и со сините салонки
Мила и да кажиш од кај си го нарача фустанов, многу е добар! Инаку да, можеш со сините салонки и ташничка, или и само црна ташничка да носиш, секако ќе изгледа убаво..
Братучетка ми ми прати фармерки од Германија. Сестра ми ми рече да не ги носам пошо се искитани. Срамота било да се носат такви рече. А мислам дека нема врска. Ете ги подолу на сликата. Дали може да се носат или не?
Ако ти се допаѓаат и удобно се чувствуваш во нив, не е битно мислењето на другите. Нема правило дека треба да се носи се што е модерно.