предлог со што да ја комбинирам јакната, со кои бои и кои комбинации, сакав црна ама немаше бројче, оваа си ја зедов ама освен со црно и бело незнам што друго?
Со тегет панталони. Имам слична, мојата е само пократка. Баш оваа боја е. Ја комбинирам претежно со црно, со бело не ми оди баш. Завчера пробав со тегет, убаво изгледа.
Можеш со црни, камел боја исто убаво стои..бела класика Зависи каков модел на боди е. Некои одговараат со контра пример темно виолетово-накај розева ** пример еве нешто слично на овие панталони погоре ( типот на панталони мислам )
Девојки во мисла сум, кажете ваши мислења.Наредниов период односно крајот на месецов што преферирате повеќе да носите дали кожни јакнички или некои тенки капути? Знам дека се е индивидуално, но сепак сакам да видам туѓи мислења.
И тогаш би било рано за кожни јакни,и февруари и март знаат да бидат студени. Јас лично,ако ми е топло за зимска јакна,носам капут или нешто потенка јакна,а кожна јакна од средина или при крај на март.
Дали носите капут на работа или само јакна и колку тоа прави разлика што ќе носите овој период? Затоа што јас сум само во капут, а гледам сите други носат само јакни па наидов на неколку коментари ...
Не сум сигурна дали одговара вака? црн свилен фустан, скрос црни хулахопки и плишани чизми до колена? Ќе носам и црн капут ако ја одобрите комбинацијава..
Баш повеќе елегантно да не речам прибрано е со капут. Јас до крај носам капут секоја година, под мене се облекувам полесно и раат си сум.
Како би го комбинирале фустанов за ова време? Го купив есенва ама ниту еднаш не го облеков оти не знам како да го комбинирам правилно... За пролет со патики а за сега..?