Свила и плиш не ми одговараат во комбинација. И сега се носат патики, или јас би го носела и со црни кратки чизми.
Елеганција од глава до пети . Јас би дополнила со некој мал детал во тиркизна боја, обетки, алка, ташниче или марама. Можеби вака нешто:
Може прашањето не е за тука но ај ќе прашам. Сакам да си нарачам фармерки од една страна од фб, но не знам која величина. Имам 45kg, 164см висока и не знам која величина да нарачам. Се мислам дали 26,27, или 28. Од овие три неможам да изберам. А нозете ми се како клечки, затоа сакам тесни фармерки имам два пара широки и воопшто не ми се свиѓаат пошто имам многу тенки нозе. Помош како да изберам која величина?
Прашај дали во случај ако се мали големи ќе ти заменат и ако прават замена земи 27 па ќе видиш дали ќе се точни мали или големи и според тоа ќе земеш бројче помали или поголеми
Да сум на твое место не би ни купила од таа страна штом не кажуваат димензии,како тоа продаваат онлајн а услуга никаква,и ако не ти се точни ке мораш да правеш замена на твој трошок. Пс јас сум 53кг, висока 162, фармерки носам С величина ,некогаш и Хс,зависи моделот. Мислм дека Хс би то биле точни.
Барај по нет, одредување величина за фармерки, така нешто пиши и ќе ти излезат некои димензии ќе си видеш, ама за да ти бидат тесни во нозете внимавај на моделот, треба да е од оние слим. Јас порано бев околу 45кг.носев Ѕ.
Немат врска со димензии едноставно зависи од моделот, секој се различни фармерки или било што... Ако сака да порача, прашај ги дали може замена дотолку ако не ти се точни.
Каква боја на маичка или пак на некоја модерна блузичка одговара со бели фармерки и бели балетанки? Едит: и фармерско тексас палтенце.
Здраво Од септември ќе почнам да работам во основно училиште, па би сакала да прашам да ми дадете идеи што е пристојно и прифатливо, бидејќи обично носам пократок крој. Само што дипломирав така да сум млада и не сум сигурна што е океј. Фала
Најдобро би било да носиш панталони со кошули, здолништа и фустани подолги, ролки со сако..За изборот на бои можеш да разгледаш на Pinterest.
Zdravo zenski.. naskoro imam intervju za rabota kaj notar i stvarno ne znam sto bi oblekla.Imam 24 godini. Se mislev dali bi mozelo nekoi poednostavni farmerki,sandalki i kosulce?