Porano molev boga da zabremenam sega nekoj strav mi dojde od bremenost, se plasam i ne mozam istoto da go pominuvam povtorno i normalno toa vodi koj nemanje na seks , ne sakam nitu so kondom od sto mi e strav da ne pukne ili sto znam..uste malce tocno godina kako nemame odnosi
Ама мораш да се ослободиш. Колку беше силна во бременоста, а сега од што се плашела таа. Мораш да мислиш и на мт, а богами и на себе, опуштање добро ќе ти дојде. Земај кондомите и активирај се
Сите се пазите со вадење пред време така ??? дај потврдете за да се опуштам малце од малце @alisijad година ?????? де бре ? забранет секс во бременост имаше ?
Ние не. И додека бевме во врска со мм (се до моментот кога не почнавме да работиме на случајот бебе) и откако се породив обавезно користиме кондом. Јас не сакам да земам апчиња поради хормоните.
и јас сум после пораѓај ... еве скоро два месеци и еднаш пробавме на секунда само без кондом и затоа паничам хахахаха
A be opusti se. Kondomi posle poragaj priroden koristevme radi infekcii. Inace jok. Od koga sme zaedno taka se pazime
Не, ние најчесто користиме кондоми, ретко одиме на другата опција кога немаме купено. Другата опција не е баш сигурна.
Zdravo devojki...Pominaa 4 meseci od koga se porodiv. Mojava malecka ja doam megjutoa mi dojde ciklus..Pred nekoja vecer pri seksualen odnos so soprugot mal del od spermata ostana vo mene....Ste imale li vakvo iskustvo, mozno li e da ostanam bremena po vtor pat???