Па верувам и девојчево преферира ,,Здраво, јас сум _____ и би сакал да се запознаеме" but I'm no expert xD
Ne profi stvar koja shto nikogash ne sum ja pravel za da zapochnam muabet so zhena. Poznato e deka zhenite sakaat stabilnost, mokj, pari i mazh so golem penis. Postoat mazhi koi ne znaat kako da gi upotrebat parite pa gi troshat na pijachki vo disko. Gledano od ekonomichen aspekt toa e mnogu interesna rabota. Mnogu mashki bi mozhele da pijat gaga preku cenetosta na zhenskata ubavina. Nekoja dadichka [ nepoznata ] koga bi mi pushtila pijachka tuku -taka, bi se prashuval koja i e namerata....
Сакам да честам и дозволувам да ме почестат пијачка, но само доколку се дел од екипата на маса или доколку е личноста со која сум излегла. Рандом дофрлени пијачки не прифаќам. Може шпанска мушичка ќе ми стави во пијачката па ќе сакам уште една, после ќе ме збори низ ск дека во трошок сум го ставила хахаха
Најчесто им служи на рандом особите како начин на додворување, ако ја прифатите пијачката, може да испрати уште некоја и потоа некако да се приближи, посебно ако се пие алкохол, се надева дека во така опуштена состојба полесно ќе загриза личноста која е на мета, односно почестена.