1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Може ли да се сака вистински повеке пати во животот?

Дискусија во 'Канта' започната од hello-kitty.90, 16 октомври 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    21.187
    Незнам за вас ама јас знам дека може и тоа сум го приметила со моите 22 год.Имав дечко пред 7 год кој сега за жал ми е бивш. Незнам зошто раскинавме,едноставно иако се сакавме и пробувавме неколку пати не успеавме да останеме заедно,зошто како стварно незнам.Помина толку време а јас уште го сакам уште мислам на него и кога случајно ке го видам не пеперутки ви стомакот ми летаат орлови :D :D :D Сега умам друг дечко со кој сум заедно 6 год го сакам многу ми е убаво со него,но и покрај тоа сеуште мислам на бившиот.Имате ли вие слично искуство и сте сакале ли двајца во исто време или сте се вљубиле вистински повеке пати во животот :$

2. hajdivo

hajdivo Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    16
    а да не не` МАСИРАШ на иста проблематика со 100 отворени теми...м?

3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.765
    Допаѓања:
    23.734
    Еднаш се сака.... и после тоа ти е памет за друг пат. :rofl:

Шала. Нашите „љубови“ е невозможно да се споредуваат затоа што се различни. Не е само интензитетот различен туку и самите чувства. Тоа зависи од поврзаноста со личноста, од возраста, ставовите и принципите (кои се менуваат како што растеме) и тн.

4. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    21.187
    Не би кажала дека станува збор за иста проблематика, а тебе ако не ти се допага некоја тема слободно избриши ја или не ја читај и нема да те масирам.

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.226
    Допаѓања:
    67.733
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.