A ti kolku mu se sekiras. Ti rekov jas pozitivni misli osekasi ono. jas se opustiv denes bev na frizer se srediv, sea ke izlezam na kratko da pazaram neso so mi treba, i koritce nemam. I ko da se zarekov, rekov ponedelnik i ako me fatat bolki be e strasno vtornik odam na klinika. I sea od psiha li e nz. Bolki vo polovina, bolki nisko dolu ko da tegle, ama mm vika. Pa ulezana si ti do kola se simnes pa bolki. Po negovata teorija da odam
И во право е маж ти , кога лежиме немаме оптеретување на мускулите никакво и одеднаш кога ќе се раздвижиш а бебето си тежи бре, мускулите , кичма , препони све боли не се навикнати на таква тежина.Одмарај сега и магнезумче едно и ќе помине.
Kratok update. Deneska sum se spremila sum kupila i koritce. Ne staviv mnogu raboti a pak edna torbica za plaza golema napolniv. I edna pomala kit/-go torbica . Staviv krpa za tus i lice, vlecki sibni i za kupatilo cetka i pasta za zabi, sapunce ,mini gel za tus gi vidov vo dm na balea i zemav taman za mal neseser, nekolku para trudnicki gaki. Vlazni za mene i bebe i pampers,i podmetaci. Od dm zemav vla0zen toalet taka go pisuva. Go koristela nekoja.
Ako mi se mnogu raboti kazuvajte na vreme ,ko ke me vidat tamu ziv cirkus. -Golemata preselba na narodite ,ke se puknat od smea a moze i ne. Sea da izbrisam krevetce da ispeglam postelninata da namestam, i transporter isto . A polovinata me boli so se razmrdav ama pusti merak ke sredam.
Nemoj se naednas,ostavi ness za utre da ne se forsiras mn vo 1 den seee. Inace da merakot e golem i nie mestevme denes krevetce pa ne mi se veruva duri sega nekako mislam doaga bebence doma.
Utre sabajle odam na odmor mm se smee kako se spremi ko na odmor da odes. Sea ke polezam malku pa ke sredam transporter i krevetce. Da prebrisam so sredstvo za dezinfekcija ke namestam i ke pokrijam so carsav
Луѓе мене при вртење во кревет ми пука карлицата и ме боли, небаре сум возела точак, мислам дека е нормално
Да хаха, ама сакам да кажам од толку што лежиме, едно вртење и крцкање одма ни прави запаление на мускул. Вие осеќате некоја промена? Мене цел газ ми падна
Да баш е така, инаку ако мислиш на мускулатура како деформирана сум , слаба сум баш инаку , а све ми е меко , што целулит, што ми трахираат мускулите абе ќе ми треба незнам колку време да се нормализирам ама ако само да истуркаме уште малку со цурицава.
Aj ke pisam ovde, imam od onie drvenite krevetcinja za bebe so se perde. Dali se klava perdeto za masko ili pa samo mene mi lici ko za zensko