Da izvinete ne sum znaela kako se vika. Belo e skros so belo krevetce ama nekako mi lici ko za zensko, go isprav ke go ispeglam dali ke go klam ne znam.
Ако е битолско дете, нека има. Кад је бал нек је маскенбал и ја сум мажена за битолчанец посебна сорта се
Haha bas me iznasmea, resencanka mazena za skopjanec ama 12 preubavi god vo ucenje bitola gi pominav znam so se bara pa verojatno i od tamu nekoi naviki( neka ne izvinat dr clenki za temava).
Majkaa cestitki za bebko da e ziv, zdrav i najsrekjen, a vie najgordi roditeli , lesno oporavuvanje i bezbroj guski
Добри, утре 33та и на преглед да видиме до каде е детево. Малце мал беше минатиот пат, па ќе видиме дали потпораснал
Добри, се држиме уштее јас од денес 35 нед. докторката вика може ќе тераш уште две недели а може и утре да бидне . А ја, ја се молам барем до наредна недела да поседи , Некако уште не ми е верно дека ќе бидне за брзо,дека пак ќе влезам во бубанот, де љубов неизмерна, де умор и неспиење , де осеќај дека не правам доволно де измешани чуства и така натака ...
Jas denes 36+4. Vo nedela sum na kontrola, oficijalno ako vlezam vo 37 kako sto bara Kotlarova.. isto kako @Slonce91 i jas sum so takvi cuvstva. Golemoto stanuva ljubomorno, place celo vreme.. ne znam kako ke go ostavam da odam da ragam...sega ke treba da mi go izvadat serklazot, pamet nemam od toa iskrenostrav mi e mnogu nekako ovoj pat iako imam preubavo iskustvo so prviot poragaj
Ете исто ми се случува , големово стана ем лепенка невидена , ем ми е луто, како ќе ме нема неколку дена незнам кога тој не сака 5 мин да седи без мене, во веце е со мене, ако не дозволам да влезе се одерува по мене.И јас првиот пораѓај ми беше баш убаво искуство ама сега фуфкии
Da se cudis so e poloso, iskreno ne znam..planiram nesto da i kupam i da i go dadam kako od sestrickata, ama nejzinire zelbi.. bara ps5 ili nintendo switch
Majki dali nekoja se imat porodeno vo 36 nedela,a bebe da e vo inkubator. Me interesira pricana, sovet, zakrepnuvanje... I kolku dena vi bea itn...
И ние планираме да му купиме нешто од сестричката , бебе кукла за и он да има свое бебе , и диносаурус сега е во таа фаза само со нив си игра.
Добро е сега за сега од денес 35 недела вчера на преглед беше се во ред со цурицава моја 2.800 ама уште карлично не сака да се сврти за природно да се породам а јас ич несакам царски