Zdravo majki, imam edno prasanje, dali na nekogo mu se ima sluceno da ima grlo 2.8cm vo 24 nedela. Jas sum bremena so bliznaci i mi kazaa da ne se sekiram dokolku e nad 2.5 Ne ziveam vo Mk.
Три прсти отворена, ух се тресам, идам на Гак. Изгледа дојде време. денеска 31+2. На докторкава во Ремедика и викам не мислев вака дека ќе биде, друга беше замислата. Она е среќна што догуравме до тука. Се слушаме девојки.
Со лесно мила! Биди храбра како и до сега девојче мило, тоа бебенце ќе биде гордо што ќе има мама-херој како тебе! ❤️
So lesno, bidi opushtena kolku shto mozesh poveke. Pushtam srekja Se ke bide dobro, naskoro ke ja imash najubavata uloga vo zivotot MAJKA
Во безбедна недела си веќе. Секоја чест на издржливоста до сега. Бидете добри и безбедни и ти и бебче. Ќе се гордее со тебе каква храбра мајка има
Со лесно, праќам убава мисла. За утеха, брат ми е во 96та роден 32ра недела, 2 метра маж денес. Од тогаш до сега медицината многу напредува, верувам ќе биде се добро, мајка ко мајка нормално да се секира ❤️
Пиши ни кога ке можеш Може ке пробат да го задржат бебето уште малце 33 сум породена јас Им отидов на гак комплет отворена со пукнат водењак ме држеа 7 8 саати колку шо можеше заради флостеронот Маж и пол сеа