Лелле иста сум и јас, како станувам одма имам болки доле и во стомак и во коска мислам дека ќе излези дека треба нозе да стискам, кога лежам е прилично добро освен што ми се стврднува стомак не знам дали зошто лежам на грб со перница под газ и под нозе или заради Braxton hicks и панично ми е се што ми се случува. Чекам да стигнам 32 недела зошто ми кажаа тогаш зреење дека ќе ми стават, барем тоа да не го мислам две недели ми рекоа после тоа до 34 некако да стигнеме и се надевам после тоа психата ќе може малку да ја опуштиме
Све исто со болки со све, и ја исто еве цел ми е сега прво 30 па 32 па 34 па ќе почнам да дишам валда ко човек. Ајде те чекам понеделник со добри вести а јас дури четврток сум за следење состојба
I jas toa procitav. Nisto ceden limon i portokal ispiv. Na vratot vrzav krpa so rakija i crn piper ko dete mi stavaa pomagase i prsnav rastvor od srebrena voda na grloto
Mene mi dadoa i ferona tableti da pijam. Za zajaknuvanje na grloto na matkata. Dokolku ne gi pies prasaj maticen i dr doktor. Mene Kotlarova mi gi prepisa vo kombinacija so utrogestan
Dobro utro. Kako ste. Jas polu zatnato, spiena 3h, ama cel den so ke pravam. Sakav da ve prasam kraen termin do koga vi e. Za poroduvanje kade ste odluceni, i deka zimski bebinja outfit za nadvor od bolnica sto im zedovte. Malku po vesela tema, da ne mislime zosto lezime.
Da vi se pridruzam na temata iako vie veke stari momi ovde hahah. Budna od 5 i 30, haos. Kraen termin 16 fevruari, planiram spikozni podebelki malce, bodi so dolgi i kapce plus kebence ne tolku debelo. Od bolnica vkola pravo doma. Planiram Cair pa 3 min mi e so kola daleku. Vie?
Dobro utro devojki, kako e deneska? Mene kraen termin mi e 25.02. Celata bremenost mi ja vode Kotlarova i sum vo plan vo Remedika.. Za izleguvanje vo plan sum spilhozni pamucni i skafanderce, deka nie imame za patuvanje. Prvoto mi e rodeno vo dekemvri taka go iznesovme,sega i za ova sum vo plan taka. ama nisto nemam zemeno..