Deneska i kaj mene na kratko navecer sega vecerta cel den ok. Moze da ne klockaat i kratok cervix serklaz osekame nz. Taka si go objasnuvam toa.
So kolku kratok cervix bese i osven terapija drugi preporaki. Prosvetli ne i polesno ni minat denovite. P. S. Xosto jas koga stavam emoji (smajli i dlisno) ne mi gi dava vo objavata . Prasanja ko me macat
Да не е од бешиката? Јас така осеќав како вериткални игли како чудно и направив уринокултура и имаше ентерококус
Оф леле исто. Утре правам контролна утинокултура да видам дали ја има, или барем да е падната концентрацијата, пиев амоксицилин
Исто милион, една недела пробувавме со демануро, увин и течности и фосфомицин еднократно, ама немаше мрднато од милион, па после амоксицилин… баш да видам дали ќе падне
Предпоствувам дека не ги дава зошто смајлите ги ставаш од тастатура кога пишуваш , тие не ги чита , овие од тука ќе си ставаш еве слика
Devojki ne ve prasav, vie so ste ko mene so serklaz i kratok cervix, kade se odlucivte za poroduvanje. Moze sme pisale no vo bremenosta ne me drzi mn pamtenjeto nz zosto mn zaboravam @Ordinary Mom @Evangeliaa22 @Slonce91
Јас немам серклаж само краток цервикс и фанелинг, јас сакам систина и ако догураме до 35/ 36 недела таму би се ќе се пораѓала, е сега ако недај боже тргне пораноо бааги највероватно гак, тоа ми се можностите.
Kako ste deneska. Mirno bez bolki, bez negativni misli, bez dijarea sekoj den ni e plus i nova radost
http://www.femina.mk/новости/животн...sk3YnnwdIRILcOdeFDXNyI54l9AaFHtaoxORH-Flqyb5k Овие приказни од светот но и од Гак и Систина ми беа огромна сила додека чекав што ќе биде и до каде ќе успееме со бебчо. Бидете силни девојки знам колку солзи сме исплакале сите живеејќи ден за ден, ќе ги дочекаме сите нашите бебарки во раце Јас нема да се одјавам од темава до сабота иако и потоа ќе бидам со вас за поддршка и сила овде но денес може да кажам дека извојувавме уште една победа, ми го извадија серклажот бебарко е одличен и докторот рече дури и да се роди овие денови пред 37ма си е доволно зрело за самостојно дишење Сега само ќе чекаме природно да си почне процесот кога ќе биде спремен бебуш