Bas taka, jas ja izmiv samo. I ko nekoja diva menam frizura na pola saat. Zavisi dali ke zaspijam ke se podispravam ke stanam ve nema mn denovi ve . Vo novata so ubavi vesti. Ubavo da si pomin6i imajte na um deka novata god mn ubavo treba da ni pocne
Ke ni pocne so lezenje, so pidzami nekoe filmce. Denski mozi so kola za nekoe kafe i nazad. Ama zatoa denovite sto sledat site po red so bebinja v race. Lele koga go zamisluvam toj bebeskiot miris edvaj cekam da go gusnam
Ќе видиме до вечер дали мојата коса ќе го види и тој луксуз или немиена ќе си седи Беблаците нека си поседат кај мамичките и во новата година па кога треба нека искачаат ,кај сите идни мами само убавинии и многу полупроспиени ноќи ама со намевка и беблаци до нив
Dobro utro. Posledniot den od ovaa godina. Narednata vo ubavini samo. Pri kraj sum na 31 nedela, sabajle se primetiv deka mn se cesam po racete na dlankite i okolu zglobovite. Nekoja da imala iskustvo ili objasnuvanje. Prva bremenost i ne mi e poznato nisto. Ubav den
Ajde od nas sto sme vo pidzami pred tv, srekna nova godina devojki. Zdravi zivi nie so bebinjata da sme drugoto si idi si odi
Najsrekna da bide. Samo ubavi i radosni denovi vo novata. Zivi i zdravi i site na kup. Drugoto samo ke si dojde
Среќна нова и од мене. Посакувам беблаците да седат мирни и да не се брзаат за излегување, да си останат и да си пораснат . Јас реков веќе од 2024 нема грижи и анксиозни мисли. Од лежењето си имам и гестациски, ептен ми е журка, ама што е тука е. Нема нервирање. На сите ова ни е искушение што мора да го пребродиме .
Како сте мешиња? Јас денес бев на контрола супер е бебка грлото е поткренато сега е 27мм ама да продолжам со строго мирување и терапијата, 30+4 стигнавме за три недели на контрола, па се надевам ќе издржиме до безбедна зона.
Zdravo. Srekni praznici. Kako ste mi. Vo novata neso ne sme aktivni. Lezecki vlegovme vo nea. Do kaj stasavte,i so leze6i so pripremi. Jas vleguvam vo 32 so Gospod napred, sledna cel 34. Za bebus isprav se, e sea se mislam okolu peglanjeto. Da povikam prijatel ili vo polusedecko lezecka pozicija na krevet da peglam. Merak mi e sefte jas da si napraam. Pomos od vas idei i predlozi. Neli poradi kratok cervix , vklinuvanje sum na strogo miruvanje.
Jas 34 sum,prvicna cel ova nedela da ja pominam. Isprano ispeglano se torbi spremni ama neka si posedi do kaj 36. Petok sum na pregled pa ke vidime sto se slucuva.
Zdravo na site, jas 32+3.. nisto nemam spremano, duri i nemam kupeno nisto.. Se nadevam deka maz mi od slednata nedela ke bide posloboden pa ke pocne so kupuvanje..dosta raboti imam od golemoto, torbica,kolicka, krevetce,transporter.. samo ovie drugite rabiti da gi zemam, ama ne e malku, pak sisinja, cucli, peleni, tetra, detergenti, pampersi,kozmetika..ima za pazaruvanje..od vcera nekako poslabo go cuvstvuvam bebeto, imav vletano vo film da odam na pregled..ke vidime do posle
Ami pampers zemav i jas peleni premium care za pocetok i vlazni violeta. Kladov 2 benkici, 2 para spikozni, corapcinja kapce i narakvici. 1 poslabo i 1 podebelo kebe, planiram Cair da se porodam a 2 min mi e so kola pa smetam dovolno e poslaboto. Za mene mala golema krpa, vir vloski mrezesti gaki onie dolu za postelvanje ne znam kako se vikaat, dzemper corapi. Toaletna vlazni deodorant papuci 1 sto ke gi frlam posle heheh. Pidzamj kako sto citav ovde ne trebaat ama kako sto rekov blisku mi e pa odma mozat da mi donesat sto i da fali.