Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Молење за лајк на фејсбук

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Linn1, 5 април 2011.

1. Queen-Nefertiti

Queen-Nefertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Најакоооо !!! :rofl:

На Tinushka и Elennaa им се допаѓа ова.
  2. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    Луѓе, најмногу мразам кога на ФБ ќе видам некои од пријателите што прават check-in на секои 5 минути со цел да видиме дека имаат фенси телефон, па ја имаат таа опција! Исто ме нервираат луѓе што нон стоп атачираат нови слики, имаат по 300 фолдери, српски статуси за тоа како она бих вољела, 7мо одделенки веќе разголени, dirty talks на чат кои што не им доликуваат, за фотосесиите во тоалети, фотографирањето во огледало и пишување на статус дека сте отишле до ВЦ воопшто не е кул!
    ИН е да се оди во галерии, на најразлични културни случувања, драми, концерти...
    АУТ за креирањето секакви групи, молењето за лајк и тагнувањето на слики на секој саат, опседнувањето со ФБ ВООПШТО! :wasntme:

На peperutce27 и babylove123 им се допаѓа ова.
  3. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Не разбирам како може темава да биде основа за дискусија. :rofl: :rofl: :rofl:

4. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    ха јас конечно си го избришав профилот и веке немам проблеми со лајк плис (смајилиштосекрстат)

5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    И ја го избришав, ама после точно 7 дена го вратив. :tmi:
    Само игнор, или отерај ги кај што не треба, па после ќе видиш дали ќе ти пишат пак. ;)

6. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297

ее ама јас за да не се вратам на фб ги избришав сите пријатели до еден па деактивација.... :rofl:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Лелееее најмногу се нервирам кога ќе ми пише некој ај лајк на ова.. па уште некои и викаат прво влези во групатга, па оди таму па лајкни тоа амааан :@ ! Еднаш еден ме напна стај па стај, викам човеку неможам да го најдам тоа и ми објаснуваа ми објаснува и на крај офлајн ко стаив! Ах.. више почнав и да не им враќам ништо, порано им пишував сеа, и можеа да си чекаат лајк мхм :D ! Очајни луѓе, незнам како да ги нарешам више |(

8. invisiable

invisiable Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    8
    Најмногу ме нервозираат кога молат за лајк за некоја си наградна игра или што ти знам и тоа во инбокс ти пратат цело упатство како да ставеш лајк на нивниот линк,како да не знам..нешто вос тилот на ..стави прво лајк на групата или страната потоа на мојот линк..хахахха како можат да поверуваат дека наградните игри се вистински,па уште и да се понижуваат да молат за лајк :?:

9. Tinushka

Tinushka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    1.281
    Допаѓања:
    4.896
    Поготово за некоја игра коа ќе почнат да те молат !!

10. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    патетичноооо :D
    нека си направи 2-3-5-6 профили и нека си реди лајкови

11. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.013
    Ако нешто ми се допаѓа ќе стиснам лајк, а ако ме молат и да не ми се допаѓа нема да оставам.

12. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Ми се смачи стварно веќе. Кај женски сега и машки почнаа! :puke:

13. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    3.304
    Ауууу мн ме нервира тоа.... Имам едно девојче што учеше со мене во основно е ај те молам на статусов лајк.... Врвот беше пред некој ден: еј ај те молам пиши ми на ѕид "ееееј катенеце како си, се изгуби" Зашто некој си таму, што и се свиѓал и кажал ти немаш другарки и сеа као типов да видел дека некој и пишува аууууу ко со мокра чорапа да ме удри.... А девојчево има 22 години Божеееееее, кога делеше памет зошто пропушти некои луѓе......

14. Queen-Nefertiti

Queen-Nefertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Веќе ја претеруваат со овие молби за лајк |( Затоа почесто сум офф на Фб да не се замарам 8)

15. MoDeRnA

MoDeRnA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    50
    лелеее катастрофа значи секој ден по некој ме дави на чет кога ќе се уклучам :devil: не го ни познавам а он ај лајк плис ц ц ц ма иди бре таму сликај се :@

16. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    ај што ке побара некој лајк ке побара ама кога ке ми рече и ај препрати го на други :o . боже боже и фино лепо ке речам не можам тоа да правам еве од мене само :!: . ааа ужас. а па една ми вика еј што правиш и ми става 5-6 лајка и ми вика ај може на профилнава слика да ми ставиш лајк и јас |( ајде ајде.
    а и кога ке фатат да се тагнуваат по сто пати на едни исти слики смрт! има група ајде сега сите ке ти ставиме лајк само престани да се тагнуваш :D

17. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    хаххахах ставам лајк на тоа што ми се свига мене и често го правам тоа,али џабе е се коа ке речам ја НЕ од сожалување никој не го добил мојот лајк... но едно не ми е јасно нели им е срам за лајк да молат?

18. Miss.Waldorf

Miss.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    16
    Што не ке пишат веке за лајк... Чудно е што и покрај големото понижување во врска за молењето :fubar: девојчето не завршува со испод 100 likes. :swear:

19. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    „лајк“ притискам само кога нешто ќе ми се допадни. Не ми треба молба, уф ги мразам тие глупавите „лижачи“ за еден лајк! Лајкни ме и ти, зашто има и анлајк. ХАХАХА! :rofl:

20. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Епа,ако сакате да не ве замараат со вакви молби,или деактивирајте го профилот,или избришете ги овие. И досадни сте со вакви теми за фб, како фејсбукот да ви стана живот. :x
    офтопик Јас сега имам 90 пријатели,од кои сите ги познавам и ни еден не ми се помолил за лајк.

На Miss.Waldorf му/ѝ се допаѓа ова.