Луѓе, најмногу мразам кога на ФБ ќе видам некои од пријателите што прават check-in на секои 5 минути со цел да видиме дека имаат фенси телефон, па ја имаат таа опција! Исто ме нервираат луѓе што нон стоп атачираат нови слики, имаат по 300 фолдери, српски статуси за тоа како она бих вољела, 7мо одделенки веќе разголени, dirty talks на чат кои што не им доликуваат, за фотосесиите во тоалети, фотографирањето во огледало и пишување на статус дека сте отишле до ВЦ воопшто не е кул! ИН е да се оди во галерии, на најразлични културни случувања, драми, концерти... АУТ за креирањето секакви групи, молењето за лајк и тагнувањето на слики на секој саат, опседнувањето со ФБ ВООПШТО!
И ја го избришав, ама после точно 7 дена го вратив. Само игнор, или отерај ги кај што не треба, па после ќе видиш дали ќе ти пишат пак.
Лелееее најмногу се нервирам кога ќе ми пише некој ај лајк на ова.. па уште некои и викаат прво влези во групатга, па оди таму па лајкни тоа амааан ! Еднаш еден ме напна стај па стај, викам човеку неможам да го најдам тоа и ми објаснуваа ми објаснува и на крај офлајн ко стаив! Ах.. више почнав и да не им враќам ништо, порано им пишував сеа, и можеа да си чекаат лајк мхм ! Очајни луѓе, незнам како да ги нарешам више
Најмногу ме нервозираат кога молат за лајк за некоја си наградна игра или што ти знам и тоа во инбокс ти пратат цело упатство како да ставеш лајк на нивниот линк,како да не знам..нешто вос тилот на ..стави прво лајк на групата или страната потоа на мојот линк..хахахха како можат да поверуваат дека наградните игри се вистински,па уште и да се понижуваат да молат за лајк
Ауууу мн ме нервира тоа.... Имам едно девојче што учеше со мене во основно е ај те молам на статусов лајк.... Врвот беше пред некој ден: еј ај те молам пиши ми на ѕид "ееееј катенеце како си, се изгуби" Зашто некој си таму, што и се свиѓал и кажал ти немаш другарки и сеа као типов да видел дека некој и пишува аууууу ко со мокра чорапа да ме удри.... А девојчево има 22 години Божеееееее, кога делеше памет зошто пропушти некои луѓе......
лелеее катастрофа значи секој ден по некој ме дави на чет кога ќе се уклучам не го ни познавам а он ај лајк плис ц ц ц ма иди бре таму сликај се
ај што ке побара некој лајк ке побара ама кога ке ми рече и ај препрати го на други . боже боже и фино лепо ке речам не можам тоа да правам еве од мене само . ааа ужас. а па една ми вика еј што правиш и ми става 5-6 лајка и ми вика ај може на профилнава слика да ми ставиш лајк и јас ајде ајде. а и кога ке фатат да се тагнуваат по сто пати на едни исти слики смрт! има група ајде сега сите ке ти ставиме лајк само престани да се тагнуваш
хаххахах ставам лајк на тоа што ми се свига мене и често го правам тоа,али џабе е се коа ке речам ја НЕ од сожалување никој не го добил мојот лајк... но едно не ми е јасно нели им е срам за лајк да молат?
Што не ке пишат веке за лајк... Чудно е што и покрај големото понижување во врска за молењето девојчето не завршува со испод 100 likes.
„лајк“ притискам само кога нешто ќе ми се допадни. Не ми треба молба, уф ги мразам тие глупавите „лижачи“ за еден лајк! Лајкни ме и ти, зашто има и анлајк. ХАХАХА!
Епа,ако сакате да не ве замараат со вакви молби,или деактивирајте го профилот,или избришете ги овие. И досадни сте со вакви теми за фб, како фејсбукот да ви стана живот. офтопик Јас сега имам 90 пријатели,од кои сите ги познавам и ни еден не ми се помолил за лајк.