Ејј не ги сваќам како можат посебно кога и некое машко моли за лајк ,кога не сум располоена им давам лајк а кога сум расположена си зе зезам со нив им викам дека за лајк са наплаќа и одма 100 евра си барам
Па на некој начин, тие што молат за лајк4е ми помагаат да си го намалам бројот на пријатели без да ми биде жал за нив покасно.
Веднаш ги отстранувам,во скоро време имам отстрането и една комшика на мојата другарка и вака баш во лице и ја плеснав : Х шо толку запна да ти дадам лајк?-Она:ај те молам дади сакам да соберам 40. Јас:Извини,но те отстранив од пријатели.Ваква остана
ОЧАЈНИ се! Имам една другарка која за секоја слика моли за лајк, и коа ќе видиш имала 100-200 лајка, е богами ќе има! Има околу 2000 пријатели и на сите онлајн ги моли. Никогаш не сум молела ниту пак сакам да молам. Некогаш праќам линк некој близок ако ме замоли за некоја наградна игра, а за моја слика-НИКОГАШ!
Уф..премногу замараат. Секогаш кога ќе ми речат ,,Може лајк плииисс?`` Јас им одговарам "А може delete?" И повеќе нема да им текне да ме молат за лајк
ех јас за ова си имам маки со сестраму на дечко ми.Значи нема нешто да објави а да не ми пише нешто од типот-ејјј па дај некој коментар или ејјј виде ли имам нови слики уффф на почетокот и викав еј сега че видам кога ја немав сеуште научено каква е но сега после година и више кога ке ми пише имам нови слики јас само и враќам сега ќе ти ставам лике и иако така и плескам за да свати дека знам за што ми пишува она по старо пак си тера- туууу несетена а 21 год направила а останала со паметот на 15
Би ги претепала сите што ми пишат така. т.е ми пишеа, на сите крпи им ропав,за слика, за наградна игра ич не мие гајле бреее, шетај не ми сметај
Ова го дефинирам како спас и надеж на безнадежни случаи Толку ми се ниски такви работи, просто не можам да си верувам. А, да. И тие што мислат дека имаат по 200 лајкови бидејќи се многу посакувани, обожавани и центар пажња, само си ги мамат двата грама мозок што ги имаат.
Лелел незнам зошто ее важно колку лајк имаш глупости јас ич не се замарам со то колку имам толку на тој шо навистина му се допадна ќе мани лајк на тој шо не не ќе го молам за лајк...Да се нервирам кога ќе ми речат мани лајк и не мавам...и вистина се слекла и моли за лајк...ако си згодна и да не му речиш ќе ти манат лајк....уффф се нервирам
Штом видам некоја со по 150/200 лајкови одма знам на кој начин го добила со молење. Џабе и се, сите знаеме како ги добила.
E znaci toa od pamet me vadi,celooo vreme stisni na grupata stisni na slikata ,ne znam za nagrada se rabotelo aman vise
Ништо ако пиши нема да му вратам и нема да добие лајк и после ако е некој грд ќе го избришам ахахахахахаа