Можда самодовербата си ја зголемуваат со 500 лајка..патетични едни..Мислат дека најбитно тоа е..Ке стават 100 пати таг,зошто ? За да ти се наполни ѕидот и да и ставиш.. Незнам какво задоволство чувствуваат кога ке имаат толку лајкови..
Мизерија е тоа што покажуваат дека живеаат живот со така нарецените "скромни фб статуси" на кој као скромно си кажуваат со кој биле, кај биле, колку се испијанчиле, и обавезно, ЛУДНИЦА! Мене не ми се смежни, жални ми се, греота да си толку груп и ограничен. Само не го прават тоа само мали девојчиња, ќе се изненадите колку полнолетни девојќи играат на типот, уффф јака вечер, леле колку бевме јаки синоќа Dumm ass
Леле леле лелеееееее како ми идаат на живци. За инат не им ставам и да молат до утре сабајле. Унфренд или им пишувам неможе. И јас мразам кога некој ке напише: -Грда сум ама ајт ради момичево. -Матна е ама ајт ради моментот. Боже господе! :roll: Спојлер http://www.facebook.com/pages/Vise-cenim-ljude-koji-mole-za-dinar-nego-ove-sto-mole-za-like-/143591009059978?ref=ts
Мене ми е се тоа смешно... не можам да ги сфатам таквите личности.. и што ако имаат 100, 200 лајка на слика.. ги прави поубави or what?! безвезни ми се... али секој за себе , ако нив не ги брука тоа што ќе ме замолат за лајк, што па мене да ми е гајле p.s. Од мене лајк секако не добиваат ...
абе ти се прават некои кога им требаш за лајкиначе после да им пишеш хај на чат не ти враќаат вчера едно девојче се стаи во врска со некој си и ми пишува срка ај лајк и коментар и за инает не и пишав коментар јас не го знам девојчето а па не да и честитам за тоа што е во врска арно напиша Hiii Фејсбуков ко религија сите се молат ... за лајк! За жалење се стварно
уфф само колку се здодевни кога на чат ќе ти пратат линк ај лајк на ован на онаа..уфф мразамм такви луѓе кој зависат од лајкови
Баш пример кај мене во пријатели, ја имаа една зезнато ептен убаво. Им пишала така ај еден лајк ќе те молам на сликава(и после чудисе од каде 200 лајкови на една слика) ама со Принт скрин ја сликале на чет и ја објавиле сликата. Не знам дали ќе има храброст девојката друг пат да побара некому лајк. Нити сум побарала да ми стави некој лајк, нити сум молела, ама најискрено, една ситуација сум имала преку чет да ми викаат да им ставам, ама само ги изигнорирав . За таквите што се досадни, тоа е или блокот/делит е спасот. Не се замарам колку лајкови имам, ставам на слики и песни што ми се свиѓаат или некоја интересна информација.
Блок листата на фејсбук од овие ми расте. Секојдневно најмалце 2 ме прашуваат. Де бре луѓе, се напнаа! Ако ми се свиѓа нешто ќе лајкнам, ако не-остави ме на раат. Не за друго е направено копчето лајк! Има едно девојче што 20 пати најмалце ми има побарано да лајкнам, а јас секогаш ја игнорирам, ама упорна е. За таквите чарето е БЛОК! Како не гледа дека смета бре?! Толку ли се...