Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Молење за лајк на фејсбук

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Linn1, 5 април 2011.

1. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Аман више со таквите :@ |( Тој лајк ќе ги направи поубави,посреќни,што?Незнам ни зашто постојат лајковите |( А и зошто воопшто се замаратт со тоа дали ќе имаат 60 или 6 лајка? Другарка ми стално ме напиња со тоа (не моли она за лајк).Леле имам 40 лајка,малце ми се,сакам 140 |( Аман бе,шо ако имаш 140 лајка? Што ќе промени тоа во твојот живот?

2. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    ауу ова молењево за лајк се унапредило...од кај на chat прашуваа дали може лајк, сека и покани за лајк на страни праќаат ццц |(

3. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    |( буквално ваква фаца имам кога ќе ми пише некој за такво нешто. Добро бе луѓе фејсбук да не ќе ви го препишат ако имате многу лајкови?! Не можам стварно да ги сфатам. Никогаш не сум побарала лајк, ниту пак ќе побарам, многу ми е бедно, најискрено.

4. baby.blue

baby.blue Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    33
    Незнам што му е „филмот“ со берењето лајкови. Ептен е забележливо дека имаат молено за лајк чим имаат по 300+ лајкови на сликите. А тоа молење за лајк мене ми е толку мизерно и понижувачки... Што му менва во животот ако наместо 50 имаат 150 или 500 лајка? Ќе му дадат пари? Ќе ги прогласат за мис/мистер на светот? Навистина не сваќам каква цел има збирањето лајкови..

5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.980
    Патетично. Само еден збор го објаснува насловот.

6. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Офф..Од тоа молењето преку глава ми е.. |( нз за мене тоа е мн понижувачко..Нз дали ги е срам да молат за лајк?? :^)

7. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Девојче/Момче(и момчињава почнаја за лајк да молат) - [ линк од слика ] ај плис лајкк , не дека молам за лајк ама многу ми е потребно.Фала однапред(Блок од назад). Или некој ај лајк на сликава ! - демек морам .. лолл.:?:
    - оди моли се в црква ...ПАТЕТИЧНИ!

8. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.473
    Допаѓања:
    17.174
    Еве јас не се согласувам со тоа дека ако има 100+ лајка, дека е молено.

На Muffin.Love му/ѝ се допаѓа ова.
  9. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Ако има 2000 пријатели ништо чудно да собере и 200 ама ако се познава која слика може да собере повеќе лајкови а која не... Да не се изразам лошо но грда слика со 300 лајкови мене ми е чудноо...
    Најарно баталете лајкови јас веќе подолго време не лајкувам ништо а на фб сум по 5 минути во денот...

10. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Многу мразам кога некој на фејсбук моли за лајк :^) тоа ми е најглупо и набедното нешто... да молиш за лајк и така мислиш дека ќе станеш популарен а така всушност сите те знаат како некој што проси за лајкови. Јас одам лајк само ако ми се допаѓа сликата или објавата а не поради личноста што ја објавила

11. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    603
    Патетики...

На Simona190799 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Ептен се гадни упм :D
    ме напна едно девојче дај лајк де дај лајк и викам ако ми се свиѓало ќе сум ти дадела секако , ае чао :D
    или па тие што си даваат сами лајк :lol:
    Liking your own status is like sucking your own dick :talk:

13. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Патетично.
    Имам една на фејсбук има околу 3.000 пријатели и по 2.000 лајкови на слики. Сега со новава опција и луѓе што не ти се пријатели да те лајкнат, и се зголеми бројката прилично. Девојкава е втора година средно, и има уште две сестри, кои ги тагираат своите пријатели во инбокс и ставаат линк од сликата, со молба да биде лајкната од сите од инбоксот. Колку само пати сум се нашла во тој инбокс...
    Ако нешто ми се допадне, ќе ставам лајк. :emo:

14. Caitlin

Caitlin Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    26
    Преку глава ми се.Одма ОП на чат може лике?А ако кажам неможе шо ќе праиш? :envy:

15. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    3.628
    Бедни се... :puke:
    Ме напнуваат многу вака,не ми се верува до кое дереџе стигнаа.
    Па ајде и ние на форумов да почнеме. Сакате ?! :P

16. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    По глупо нешто од ова молење за лајк немам видено.Ај добро,ама кога ќе ми пиши некој ај лајк или коментар.Ако ми се допаднала сликата или заслужуват коментар ќе ја коментирам.Најчесто тоа се помали девојчина чија цел е да соберат што повеќе лајкови и коментари.И уште нешто што ми е глупо во врска со ова е кога некој сам си ја лајкува сликата.

17. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Мене најмизерија ми е кога некој ќе моли за лајк на фејсбук па без разлика дали станува за роднина или не. Што е најтрагично не ти праќаат само еднаш туку по сто пати ако не и повеќе. Патетики најголеми!

18. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    штотуку ме напна за некоја си наградна игра за бебиња хахха абе шо ај нека се радуваат таму не дека ке добијат колку да се речи

19. maja57

maja57 Активен член

Се зачлени на:
    9 септември 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    20
    Секогаш кога ќе ми кажеле лајк сум ставала, а и зошто да не, барем ќе ја направам среќна :D

20. Winterborn77

Winterborn77 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    195
    уффф имам и јас такви на фејсбук ... патетики |(