Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Молење за лајк на фејсбук

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Linn1, 5 април 2011.

1. Lilly8

Lilly8 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    288
    ПОБЕДНО нешто од молење за лајк нема.Ако на некого му се допаднало нешто што си објавил или некоја слика ќе стави лајк и без тоа а ако не му се допаѓа ни молење ни ништо не помага.Кога некој ќе ме моли за лајк јас веднаш деллит од френдс и толку.

2. PoisonGirl-Valo

PoisonGirl-Valo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    35
    Само ова за нив :
    -Aj mi lajkuj sliku!
    -Nemam te za prijatelja!
    -Kako to ?
    -Videćeš za 5 sec..

На Tanny и sadangel им се допаѓа ова.
  3. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Не придавам големо значење на тие што ке побараат лајк.

Прво, не ме молат.
    Второ, ако замолиш може и да добиеш, грубост не може кај мене.
    Трето, ако ми одговара ке ставам лајк, ако не одговара - игнорирам.

И знам што понатака тука да се коментира. :^)

На MoonChild му/ѝ се допаѓа ова.
  4. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    нешто што најмногууу го мразам е молење за лајк... навистина ако ми се допадне нештото самата ќе го лајкнам, а не да досадуваат на секоја минута... мислам навистина :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

5. k.r.i.s.t.i

k.r.i.s.t.i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    50
    тоа е невидена катастрофа и е безвредно глупиране!ако нешто што го има и ми се допадне ќе го лајкувам,ама ако не зошто ми е!па и тие колку се понижуваат со тоа и што демек кој ке собере најмногу медал ќе му дадат!ај да е на пример нешто што стварно заслужува поддршка,да собираат гласови за нешто големо,за некој настан,ај како ми како ама за слики или статуси :puke: и најчесто ги игнорирам и не ги лајкувам :^)

6. Lilian

Lilian Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    13
    Тоа ми е толку ниско,просто. Ми се случило и тоа многу пати да ме замолат за лајк или само да ми остават линк на чет и "lajk <3 " |(

Не им враќам. Некогаш ако ми се допадне тоа што треба да биде "лајкнато",ќе стиснам,ама најчесто не стискам. Ги игнорирам.

7. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Нештото што од секогаш ме нервирало било тоа...така де , ако нештото ми се допаѓа ќе ти ставам Лајк, ако ми се допаѓа фотографијата ќе ти оставам и коментар, а не да молиш за Лајк и после викаат ехх, ти не вредиш(не си убав/а) немаш 100 Лајка како мене! :^) :^)

8. shaa

shaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    7
    По сто пати тагира своја слика на некој начин и тоа е молење за лајк сигурно не е заради тоа што е многу убава ... реков убава бидејки девојките почесто го прават тоа додека машките речиси и не се замараат дали имаат соберено лајкови или не

9. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    па шознам изгледа некоја приоритет им е можно е да си мислат колку повеќе лајкови имаат толку се поубави :D искрено најчесто знаат да ме молат за лајк оние со кои не се ни знам него така ми се во пријатели и секогаш им се случува да го направат тоа во некој беден момент коа сум нервозна и си завршуваат со бришење :D знам да оставам али коа некогаш некоја блиска особа ќе ме замоли :D а за другарките .. и онака се им лајкувам :D абе фб глупости

10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Можеби некој ќе ме познае, али гајле ми е.
    Оваа слика ми е на профил и си се тагнувам 100000 пати на ден. :)

Прикачени фајлови:

11. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    ама не ми е јасно шо мислат дека ако имаат повеќе лајкови на некоја слика многу убави испаднале??? Пффф, па ако ми се допаѓа сликата сама ќе си ставам лајк...најмногу ме нервира некој кога ми пишува: ама плс за наградна игра ми е те молам лајк, за ова ми е за она ми е, и што ќе правам понекогаш ќе падне и по некој лајк... :)

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Малце е офф-топик.
    АЛИ НАЈВИШЕ МРЗАМ КОГА НЕКОЈ ЌЕ ПИШЕ:
    ЛЕЛЕЕЕЕЕ АМА СУМ ГРДААА. АМА БИТНО СО НЕЈЗЕ СУМ! :fubar:
    ЛЕЛЕЕ СОНЦЕ ТИ СИ ПОУБАВА ВИДИ МЕ МЕНЕ.
    НЕ БЕ ВИДИ МЕ ТИ СИ БОЉА!
    Или ќе пише грда сум, само за сите да и пишат НАЈУБАВА СИ! :devil:

13. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    аууу кога ке ми прати линк од сликата некој и ке пишам ?? и вика лајк ако може и за инает не ставам

14. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Уфф сега една ми пишува „Срце може еден лајк на сликава што ја имам ставено?“ и ја гледам сликата не е ни таа некоја жена со силикони и јас „не ми се отвора не знам што е проблемот“ (не ми се караше де) инаку колку ме нервираат вакви,а најтрагично ми е кога ти пишуваат,но не те познаваат... :doh:

15. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Никад не сум молела, а за лајк ни најмалку. На чоек ако му се свиѓа таа слика ќе стае лајк :)
    Оние шо ми бараат лајк не им враќам а на оние шо ги знам у лице им кажувам зашо толку се понижуваат молејќи за толку глупа ствар ! -.- ;) :) :)

16. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    А најмногу се нервирам за оние со наградине :@
    Ај лајк овде--> ... Па овде --->
    Па ти да не сакаш double like -.-

17. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    ме потекоа со она јупитер и спринг брејк, зато се исклучив од фб, досадни се...!!!

18. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197
    Се се, ама машко да ме моли за лајк. :@
    Инаку, не сфаќам, ајде ќе му ставам лајк и ако знае дека е лажен што му/и значи. Или, ајде нека гледаат луѓето колку лајкови имам и колку сум убав/а, па нека љубоморат.
    Ми се гади од такви. :puke: Нека си лечат комплекси на друго место. Најчесто јас добивам вакво "молење" од 13/14 годишни девојчиња со затемнети слики и некои глупи српски не знам како да ги наречам потписи, порака?? преку цели слики и на што да стегам јас лајк? |(

19. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    100
    Премногу глупа работа.... Додека имав 800 пријатели се случуваше да замоли по некое 14 годишно девојче. Сега кога ги имам околy 120 проблемот е решен :D

20. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.492
    Допаѓања:
    4.422
    Молењето за лајк е толку очааааајна работа,ги имам решено одамна таквите што сум ги имала во пријатели.. кога ке ми рече некој ај те молам стегни ми лајк јас тоа си го преведувам како: ај те молам избриши ме од пријатели :D така да делит и ајде чао :D