Искрено , мене на сликата незнам зашто ми се гледа дека имаш темно кафени веѓи прво убаво да ги обликуваш, па да пробаш со моливче. Јас во последно време повеќе користам гел за веѓи а од стана ги оцртувам со моливчето ,а има многу туторијали на јутјуб можеш да видиш како да ги исцртуваш
Црни ми се а јас сум плава природно е незнам зошто морало веѓите да ми се ама баш црни катран хахахах а да сега малку ги оставив да пораснат за да ги обликувам
Имам црни густи веѓи, убаво ми се направени, само сакам да ставам за навечер некое моливче или сенка да ги обликувам да ми бидат по убави, дај кажете вие шо имате црни веѓи некој предлог ?
Ги кoристaм сенките зa веѓи нa есенс и зaдoвoлнa сум,не се бришaт брзo и веѓите изгледaaт кaкo прирoдни.
последно го зедов овај од Davis , бојата баш ми е погодена точно, формулата е добра меко е моливчето само треба да се пази дека има многу јак пигмент многу нежно да се нацрта веѓата
Малку доцна е одговоров, ама дури сега го видов... (може веќе и си нашла) Имаш вакво (слично) моливче на Catrice, во три нијанси, 169 ден. е..