Бидејќи имам веѓи и немам потреба да ги цртам, многу ретко го користам моливчето од Авон. А и сум со светла коса, така да бојата која што ја имам е blonde.
Искрено не преферирам да користам молив за веѓи, може некогаш многу ретко сенка. Разбирам малку да користи некој со поретки, светли веѓи ако сака инаку не ми се допаѓа, не ми изгледа природно
молив за веѓи не користам воопшто затоа што не ми се свиѓа само кога одам на шминкер ми ставаат малку
Овие два сета се на Есенс , јас вториот го имам пробано и е супер , исто така и моливчињата им се одлични
Vidov sum pisala deka sum zadovolna od izgledot na vegjite ama toa togas, sea prikaznata e druga. Imam mnogu svetli vegji, odaleku izgleda kako uopste da gi nemam -_- Da mi preporacate nekoe molivce poevtino nekoe
Луѓе јас имам мака да си најдам сет за веѓи но со црна боја.Моите се апла црни и досега користев моливче ама не ми е тоа тоа, некако не ми дава природен изглед, а морам да користам оти на места не ми растат воопшто влакна и општо многу ми се кратки не ми растат.Некоја препорака за сет?
@1209 Мислам дека тие со црни веѓи треба да користат моливче или мат сенка во темно сива боја, црната изгледа многу неприродно, без разлика колку црни веѓи имате. Исто како што за останатите треба една нијанса посветла боја да се користи.
Па да κоρистев таκво моливче сивκасто, мислам и на таκв сет не на ептен цρна боја, ама паκ не можев да најдам.
Моментално го имам на голден и не сум задоволна, јас саκам од оние што се κаκо сенκа и со восоκ, за да се цρта со четκа попρиρодни ми се, ама сепаκ фала на пρедлогот.
Еве јас сум кандидат со апла црни веѓи единствен сет со сенка и восок јас што го знам е од Авон а и не е многу скап некаде 150 ден..едно време имаше две нијанси едно време една јас кога го зедов имаше само една нијанса и тоа Soft brown ама дефинитивно сенката е светла за црни веѓи..Го купив во период кога веѓите ми беа посветли т.е. јас ги осветлував и ми беше супер...сега уште го користам ама јас имам и густи веѓи и само некаде каде што ќе имам дупки пополнувам и многу не ми се познава....ама ако немаш густи веѓи се гледа дека е светло,особено на дневна светлина...единствен производ што ми бил најблиску до веѓиве а сепак не црн и не изгледал неприродно е моливчето од Римел во најтемната боја мислам дека е Black brown..или ако сакаш баш да е во форма на сенка,одбери си од некоја фирма мат сенка за очи што би ти одговарала па место восок ќе си земеш безбоен гел за трепки/веѓи имаш од Catrice,Еssence...
Јас го користам Golden Rose Dream Eyes Eye Brow Pencil 305 не е скап од 150 до 250 денари е и ефектот е совршен.. не ни се приметува дека се има нанесено моливче.Навистина е прекрасен..многу сум задоволна. Го има во Goleden Rose во било која парфимерија може да се најде..едноставно секаде е достапен. Ви го препорачувам земе те си го... Да не се повторувам со сликата го има објавено @Elence93.