Јас го користам на Флормар црно со светки околку 150 ден е и дефинитивно најубаво ми е не го менувам за ништо,не се размачкува и убава црна боја пушта.
Молив за очи користам многу ретко, повеќе сакам маскара и туш. Инаку го користам тој на Impala од времето кога почнав да се шминкам, и го немам сменето.
Имам многу моливчина за очи,скоро во повеќето бои,но го користам само црното мочивче за очи. Го користам Dove и презадоволна сум
Веќе 8 месеци ги користам на Гош обичните а и водоотпорните моливчиња и сум презадоволна . Најчесто користам тиркизно, тегет или сребрено, многу ретко ставам црно моливче.
Менхетен моливите за очи мене ми се најдобри. Користам претежно кафеави или некогаш сиви. И водоотпорните им се супер и траат долго , од кога го ставаш не мрда!
Колку се овие моливчиња на Гош ? Ме потсеќаат на оние од Авон кои ми се при крај, а моментално немам од кого да нарачам, па ми изгледаат добра замена. И има исти такви ама со светки?
Јас користам на Нивеа моливче за очи и многу е убаво, многу е црно и некако е кремасто. Имам и од орифлејм уште две моливчиња ама не се ни приближно толку добри како овој на Нивеа.
Го има ли некоја користено ова моливче,ревлон колорстеј,гледав клип дека воопшто не се размачкува,па сакам да земам,ако имате искуства споделете ги.Еве го и клипчето да видите Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=eZ40A4A7jo8
За ова моливче незнам,ама јас користев едно друго од ревлон(истото можда е само не шо не беше самоостречко) најубо моливче шо го имам користено!Пигментирано,лесно се мачкаше,не се размачквеше.Ама во градов мој веќе некое време неможам да го најдам
Моливот за очи на Бруклин ми е одличен,ефтин но супер квалитет,воопшто не се размачкува и е добро пигментиран.Инаку задоволна сум и од моливите за очи на Gosh и Max Factor.
Ја отворив темава за да пишам за моливчево ... го нарачав во минатиот каталог и многу пријатно се изненадив :up: