Да ве прашам, со што ги острите моливчињата? Има некои се самоостречки знам, но за оние другите користам обично режало за молив и секогаш ми се крши бидејќи е мек
Јас имам острилка за моливче за очи, од одамна ми е купена, такво ми е моливчево за очи, не е самоостречко.Мислам дека вакви би требало да имаат во парфимериите
Ги има скоро во секоја парфимерија,јас мојата си ја зедов за 160 денари,само не се сеќавам како се викаше парфимеријата,инаку и мал нож секогаш помага,
Ги користам овие моливчиња и сум презадоволна од нив, од нивната трајност и прецизното пуштање на линиите а и не се размачкуваат
Користам црно моливче од Impala,најмногу ми се задржува на око и воопшто не се размачкува,а и цената му е ефтина.За вечерни излегувања светкавите моливчиња на Avon ми се незаменливи,одамна не сум сретнала нешто што создава толку добар ефект
Конечно си најдов бело моливче по мерак. Аура е за мали парички купено ,ама супер е . Исто по мерак ми е и едно сиво и едно плаво моливче на Деби. Од црните моливчиња користам на Менхетн и на Мис Спорти. Фини се, за разлика од црното Џулиан Депси моливче на Авон што ми создава ефект на панда очи набрзо после нанесувањето.
Bruklin според мене е најдобар за во зима ,бидејќи многу црни и во лето се растечува под очите, инаку и јас постојано си ставам моливче , за во лето Malina
Имаат и други бои,ама незнам кај нас дали ги има. Еве некои : Треба да побараме повеќе и ја би им купила други бои освен црна,прекрасни се!
Јас го имам белиот и има кај нас, мислам ги има во сите поголеми супермаркети. Околу 80 денари се ама јас не сум многу задоволна. По нанесувањето лесно се брише, а за црниот имам слушнато дека се размачкувал
За сите кои сакаат убав црн молив за очи го препорачувам Maybelline master drama khol eyeliner ultra black. Значи топ!
Од Шатци. Имаа како пакет, мејбилин жолта колосал маскара+вакво моливче 410 денари. Значи моливов е топ.