Моливче користам задолжително и тоа црно. Ако не ставам ми се чини ко слепа сум во очите :geek: . Инаку моето е марка Trendy, дрвено е и многу убаво црни. Морав да го пофалам
јас постојано користам црно моливче и тоа само од GOSH, стварно убаво ја исцртава линијата исто како туш да си ставила и најбитно не се размачкува им го препорачувам на сите да купат вакво и ќе се уверат
gledam mnogu devojki se zadovolni od kreoncinjata na GOSH moram da si kupam imam sekakvi probuvano ama za saat gi snemuva od okoto ili se rastecuvaat ili ne crtaat ubavo imam koristeno aura,golden rose,trendi,impala i neznam kakvo uste ne zbiram kolekcija molivi hehe sto po 2 pati sum stavila a najcesto koristam za vikend no ke si kupam obavezno po koja cena se dvizat znae nekoj ups ke zaboravev na bourjois mnogu gi falat crnite molivi deka stoele po cel den ima li nekoj koristeno takvo
Секогаш кога се шминкам ставам обавезно моливче за очи. Скоро си купив едно од Авон ама ми се чини несоодветно. Се размачкува растопува некако...ужас. После 1 саат и воопшто го нема. Инаку обожавам моливчиња за очи, го истакнуваат некако окото, привлечно го прават.
се зависи до кожата мене примере црното моливче од авон ми стои по цел ден а тоа на гош одма ми се размачкува
sekojdnevno korsitam crno molivce za oci! bez razlika dali stanuva za dnevna sminka ili sminka za vecerno izleguvanje mene molivot mi e zadolzitelen...
јас пак користам туш за исцртување на очите, на горниот капак. Моливче ставам доле понекогаш, кога сакам многу да ги затемнам. Пoследново што го земав е од Beauty Shop, Carlo di roma и ми се допаѓа, го користам веќе 2 месеца.
Не користам крееон. многу ме нервира коа ќе ми се размачка и престанав да го користам. ставам само на горниот капак и поради фактот дека имам темни големи очи. немам потреба за потенцирање. за очи само туш почесто и маскара СЕКОГАШ! и ретко сенки )
devojki daj preporacajte mi dobro belo kreonce imam edno broklin mislam se vikase mi stvara alergija na ocite kako vampir sum posle aj koj ima koristeno nekoj ubavo kreonce i dolgo da trae neka kaze pozzz
јас сега си порачав од авон лилјаково кремасто моливче па ќе видам како ќе изгледа, важно на типката од каталогот беше прекрасно па да пробам
Користам црн молив за очи од oriflame, a исто така користам двобојно моливче од oriflame со нијанса сиво и бело. Одамна ги користам и многу сум задоволна.
Bourjois Black and White го обожавам! многу убаво црта и си ги користам и двете бои со црната правам тенка линија на горниот капак и до половина на долниот капак, после со бело низ цел долен капак и на внатрешните делови од окото. Окото е дефинирано, а погледот нежен
Секој ден имам моливче,се разбира бојата зависи од облеката,но најчесто ставам црно,плаво,сиво и виолетово
јас од нив порачав сино и бело и ми стигна сребренкасто со тиркизно, ама сепак е убо, малку отпојќе кремасто ама ок, инаку од истата колекција го имам тушот ( со маскара од другата страна) и е 5ка, а инаку најубо моливче ми е emily 101(не е дрвено туку црно е целото внатре) прво ми се фате в парфимерија и убо ми се виде, а и дерматолошки е тестирано и повеќе не го менувам, инаку и од golden rose е убо претходно имав такво ама ова ми е поубо, инаку од овие во боја никако да си погодам или многу остри или многу кремасти ретко да ми се погоди некое
Никогаш не излегувам од дома без црн креон на долниот капак...некако ми прерасна во навика... Понекогаш за излегување ставам и на горниот и на долниот капак само црн креон.Имам моливчиња во разни бои,ама црниот ми е најчесто користен.Моментално имам едно златно на бруклин и двострано на авон (зелено-црно) од тие долгите цветни...