Јас го користам црното моливче за очи на Бруклин. Ми пушта убава црна боја, супер е а и вреди за парите
Може ли некој да ми каже каде можам да најдам убаво црно моливче,ама баш убаво што со еден потег исцртува одлично и да биде по некоја солидна цена?
Еве би ти го препорачала ова што го користам јас од Бруклин златна боја има моливчето и цената му е околу 80 ден. доста прифатлива. Го има во секоја парфимерија, како што имам пишано погоре, пушта убава црна боја . И да, исцртува одлично со еден потег.
Не го купив.Последен беше еден и многу беше тапо тоа врвчето,а неможеше да се попушти тие таму ко мутави никој ништо незнае.И на крај си купив исто од есенс,I love rock, убав е и убава црна боја пушта,како туш
Essence- за сега не ги менувам. Виолетовото што го имам на вртење е, супер трајно, на задната страна има четкичка за нијансирање. пс. Златно си купив за Нова Година не мрдна од очите до 5 h наутро.
јас не го менувам за ништо на од авон на вртење што е,има толку интензивна црна боја што не се размачкува.ставам еднаш и три дена ми стои цената му е ок според мене јас си го земам на попуст околу 120 до 150 денари е
Не користам често ама имам 3-4. Чинам две од орифлејм беа и едното на есенс Е сеа ги меркам овие на NYX,ги имам гледано во многу видеа на Youtube па сакам да си порачам
Јас го користам овој од импала скоро 3-4 години и не планирам да го менувам, добро исцртува и што ми е најбитно не се размачкува после. Пробав еден и од Аура, многу убаво исцртуваше ама после некое време кога се видов, целиот се размачкал наоколу а со импала никогаш не ми се случило така да изгледам. И не е ни скап, околу 100 ден е мислам.
Предлог црн молив за очи или од оние како гел што се нанесуваат со четка, но да може да се нанесе и на внатрешната линија од окото и горе, а да не се разлева, топи, отцртува и слично.
Од ессенс гел ејлајнерот лесно се нанесува со посебна четка и е мноооогу долготраен, околу 200 денари.Е сега ако сакаш поскап имаш од лореал.А ако сакаш молив за очи има еден од авон како гел е.
^ Aјлајнерот на Есенс не може да се нанесува на долниот дел од окото (внатре на линијата позната како waterline). Jaс мислам дека речиси ниту еден лајнер кој се нанесува со ваквите четкички не е баш погоден да се става на тоа место, но под долните трепки би било сосема океј ама не би знаела да кажам како би изгледало и дали би било тоа тоа во врска со ефектот кој го посакуваш. Гел-моливот од Авон е добар и за таму и за таму, ама во однос на трајноста и не сум баш сигурна затоа што го немам користено. Имам слушано онака низ муабет дека е солиден, но кога е Авон (па и Орифлејм) во прашање, никогаш не можеш да бидеш сигурен.
го имав oд Avon, интензивна боја и лесно се нанесува, но малце ако ми се насолзеа очите лошо беше после, а тој од Есенс ми беше супер за горниот дел, само брзо се исуши, а и не знам колку е добро за сe става на waterline :/