Највеќе користам црно моливче за очи. Како најдобро досега се покажало X-treme Last Eyeliner на Manhattan Задоволна сум и од моливчињата на Gosh
користам едно моливце од авон на извлецување но не сум многу задоволна иначе имам во повеке бои но повеке го користам црното поздрав
користам црно моливче за очи и го нанесувам само на горниот капак, порано пак само на долниот капак, инаку моето е од орифлејм и сум многу задоволна, а и многу долго го користам
луѓе ми треба еден совет имено ми треба убав бел молив мек и кремаст а да не е премногу скап, досега го имам користено на Golden rose ие премногу сув а и на Gosh моливите се слични, па ако имате нешто да препорачате...
Најчесто користам кафеав молив од Golden Rose. Имам и еден водоотпорен од Emily, во посветла кафеава нијанса но многу ретко го употребувам.
Имаше од Авон едни, од едната страна црни, од другата сивкасто бели, белото мене многу ми се погоди, ептен убав сјај дава, а и не беа скапи. Можеш да пробаш, или да го видиш од кај некој што има.
Ваквото моливче од авон (црното) е многу добро Исто така како што ти кажа Фиарлес,добро е двостраното моливче,јас го имав ама го изгубив за жал И сега го има,140 денари е,само му е сменета надворешната шара.Еве го:
ова е тоа двостраното моливче. дали убаво и лесно нанесува? и дали е кремасто? бидејки баш сакав црно моливче а и бело добро ке ми се најде
Да, многу лесно се нанесува, а и бојата е интензивна. Иначе и Артдеко се добри, кремасти, ама јас сепак му ја давам предноста на ова моливче.
Јас користам црно и тиркизно од Flormar, мора да ги пробате 100 ден се а многу се меки и не се размачкуваат.Турска фирма е ама подобри( и нијанаса поскапи) се од другите турски козметички производители, а сега пошто сите го пофалија gosh ќе одам деновиве да се дотрошам со уште едно кафено од нив имаат штанд во рамстор на спратот
Многу ретко користам, ставам околу окото, а не внатре бидејќи имам многу ситни очи Ги имам оние од Avon што се со две страни, имам црно, зелено, тегет, сиво и бело