моливче користам на буклин преубаво ми е, мн убаво црта а за да н ми се размачкува малце пудра и таман сум си иначе го купувам од парфимерија и не ми е скапо 90-110 ден е не повеке...ама преубаво ми е и веке 3 год. исклуциво тоа го користам позз
Го користам Avon Glimmersticks Diamonds Eye Liner преубав молив за очи. Го имам smokey diamond, многу лесно се нанесува и воопшто не се размачкува.
си купив зимава едно моливче за 10 денари и колку толку добро е не се жалам не ми се размачкува ни ништо . А ова моливчево на авон еднаш ставив и ми се размачка ептен и не можев да го избришам се изнатрљав очите ме болеа едвај го извадив на крај така да воопшто не сум задоволна.
Го користам првиот од десно,на бруклин.Супер е,го препорачувам на сите,а цената исто така му е одлична.Не се размачкува воопшто.
Најчесто го користам црното моливче на Brooklin и сум многу задоволна. Секојдневно го користам за лесно изцртување на долната линија, а за вечерно излегување ја исцртувам и горната линија над трепките и малку ја размачкувам со сенката. Инаку имам и кафеаво моливче кое поретко го користам, најлесто за обликување на веѓите
BROOKLIN моливчето се користи само со подлога од камена пудра бидејќи е мрсно и многу брзо се размачкува доколку се нанесе без подлога
Моментално користам црно моливче на Аура.За преку ден го исцртувам само долниот дел на окото, а за навечер и капакот
Јас го користам црното моливче од ессенце и ми е ептен погодено, остава црно и не се брише толку многу лесно
Јас пред некој ден купив на maybelline и не сум воопшто задоволна брзо се троши , а кога ќе земете да го острите се крши па за два дена ке ви ви биде на пола , не е толку лошо колку што е лошо при острење
Јас одамна го користам овој молив за очи од авон,и не си го менувам.Не се остри и раат ми е,а плус тоа и не се размачкува.
Го нарачав jillian dempsey од авон, не сум задоволна, воопшто не црни и се размачкува, катастрофа. http://avonshop.co.uk/shop/assets/image ... 049172.jpg
Same here. Презадоволна сум после година ипол дружба со моливчево, а гледам при крај ми е , па си порачав уште 2 колку да ги има за резерва, пошо мислам дека ако го немам ова чудо во несесерот, ќе нема што да ставам на очите (класичен црн молив не користам)!
Јас го користам кафено моливче од Golden rose waterproof колекцијата. Користам кафено затоа што имам кафена коса и очи и многу убаво ми ги истакнува. Мој совет е сите што имаат ситни очи да ставаат само на горниот капак моливче, а тие што имаат покрупни и горе и доле.. затоа што кога се става горе визуелно се зголемуваат очите, а кога се става и горе и доле се истакнуваат повеќе, но визуелно се намалуваат. Од моливчево сум задоволна, не е нешто поразлично од другите, убаво се нанесува можете да го пробате ако сакате. Поздрав
Валда за овде ми е прашањето Имам плаво-зелени очи и вчера купив молив со некоја тиркизна нијанса . Не ми се крупни очите и кога ќе ставам црно не ми изгледаат убаво . Барав слики и најдов некоја слична на тоа како би изгледало . Дали би било убаво доколку се нашминкам вака слично ? Или дајте и вие предлози
Сега го користам двобојното моливче на Авон ,прекрасно е ,не се разлева и останува интензивно црната боја се додека не го отстранам. Ја исцртувам внатрешноста на долниот и горниот капак ,а над горните трепки најчесто аплицирам туш .