Користам црно моливче од Golden Rose и го ставам и на горниот и на долниот очен капак...Понекогаш горе ставам сиво моливче и многу ми се допаѓа како ми стои
Зошто да не?! Мене ми се допаѓа и јас си користам моливче во боја (потемно зелено или сино) и етен ми се допаќа како ми стои бидејќи очите ми се зелено-сини! Само не ги оцртувам баш како на сликата, нејќам толку изразено да биде и исто така линјата под окото ми е значително потенка од онаа на очниот капак! Пробај повеќе варијанти и сигурно ќе си најдеш соодветна за твоите очички
Го користам моливчето на Менхетен по толку време конечно си најдов некое што ми одговара. Презадоволна сум
Не сум многу голем љубител на моливчињата за очи, но имам неколку кои ги користам. Многу сум задоволна од црното моливче за очи на Brooklin.
Задоволна сум од моливчињата на Аура, користам црно за очите во комбинација со туш, а имам и за усни нијанса слична на мојата.
Користам моливче за очи,речиси секогаш кога искачам некаде. Бидејќи немам крупни очи, ми ги прави поубави. Исто така имам убаво зелена боја на очи,па моливчето ми ги нагласува очите инаку..сеедно ми е од која фирма користам.
Користам црно моливце од Golden Rose и премногу сум задоволна сите ми викаат дека убаво ќе ми стои кафено пошто јас имама кафени очи ама сеуште немама пробано сега мислам да сум купам и го користам само на долниот дел .
Пред некое време се жалев од моливчево, ама си го нарачав пред две недели и сега сум многу задоволна. Црни убаво, и не се размачкува. Го повлекувам тоа што го кажав неколку постови подоле
го користам црното моливче од Miss Rose супер е и многу црни а го купив само 60 ден. Го имам и црното glimerstik oд Авон ама него го користам само кога ги исцртувам горните капаци.
Јас користам креон од Авон имам и еден Аура. Ако одам некаде и треба да се прикажам во добро светло си ставам сенка и креон под долниот капак, а за излегување секој ден си ставам креон само на горниот капак, а внатре долу бел со цел да ми ги истакне повеќе очите
Јас користам моливче на Исадора кај кое на едната страна е креонот ,а на другата има сунгерче и ептен сум задоволна
Дали некоја ги користела овие моливчиња на Bourjois, како се движат со цените и дали баш така убаво оцртуваат? http://www.youtube.com/watch?v=OLJCg1Ae8-I