Ќе го добијат ли некогаш во Кико??? Месец дена го барам 533 и 504, цело време им стои Coming soon а никако да го добијат.
Дали и другите имате проблем со моливчињата од Малена да ви се кршат постојано? Убави нијанси имаат и океј цена, штета. Предлог за евтини, а поквалитетни моливчиња што не се кршат?
На Катрис и Есенс самоостречките. На Катрис повеќе ми се свиѓаат боите, а на Есенс обично се потрошени.
Благодарам на предлози ама не сакам самоостречки, одма се трошат тие. Обичен молив ќе земам од Есенс, за проба.
Купив вчера два, преубави им се, мене ми се допаднаа. Го носев вечерта со карминче, траен беше. За таа цена, прекрасни.
Кафеав мат и добро кремаст молив за усни ако знае некоја или поседува таква нојанса, бројче да ми пишете и каде да го барам ( низ Скопје),небитно брендот. Бидејќи само барам купувам таква нијанса нема. Ладно кафеав да е ,не со топол подтон и убаво да се размачкува пигментиран. Средна нијанса, ни ептен светол ни па темен но со ладен подтон , да не е црвен (топол) подтон бидејќи се темни.
Marvelous mocha avon барај го вака. Убава кафена боја дава. Молив на Голден роуз имаш, види ги 501,502
Како се вади режачот во самоостречко моливче? Имам на аура ама неможам да го извадам а кажуваат дека постои од другата страна на моливлето