Црвенo мoливче oд Гoлден рoуз, прекрaсни се пo текстурa. Би ти гo препoрaчaлa и нa Есенс aмa oвa нa ГР е уште пoмекo Бр. 513
За моливче навистина не знам (и јас барам вакво), меѓутоа имам таков течен мат кармин од Голден Роуз, 05. На моите усни изгледа баш вака, многу ми се допаѓа нијансата.
Најчесто користам на Deborah и Bourjois од кои сум задоволна. Случајно го порачав ова од L.A. Girl, но воопшто не сум задоволна, едвај можам да ставам од него толку што е тврдо.
Најдобри се на Импала.Меки и лесно се нанесуваат притоа да немаш чувство на суви усни,можат да се носат и само како моливче со балзам/лабело под него.А многу се ефтини цената таму каде што ги купувам јас им е 90 денари.Сите кои што се двоумат кое моливче да го изберат,Импала се дефинитвно најдобри.Имам на Бруклин,Малена,Орифлејм,ама тоа од Импала ми е омилено
@Anie93 Импала продавничка има карши полициската станица на Бит Пазар (до неа е Мода). И по тезгите може да се најдат некои производи.
Препорачајте ми моливче за усни ваква иста боја. Моливот на nyx е супер пигментиран ама многу е сув и не се нанесува лесно. Само да не е на импала и есенс.
Види од овие моливчиња на голден роуз, јас ги користам и многу се меки и пигментирани, не ме сушат воопшто. Едни од најдобрите моливчиња ми се Бројче 503, 504 или 510 види ги, ми делуваат најслични Или ако имаш можност од Авон да земеш, Mystery Mauve, Glimmerstick lipliner :
Моливчето на Essence - 06 satin mauve, повлечено е од продажба? Препорака за нискобуџетно моливче таа нијанса?