Дечки, хелп. Каде може да се најде козметика на Zepter кај нас? Пробав некое прастаро моливче од мајка ми, се воодушевив од нијансата и текстурата ама поим немам кај да го барам. Станува збор за молив Swissological на Zepter. Немам идеја каде да барам, па ако некоја знае, секоја информација е добредојдена.
http://www.zepter.com/MainMenu/Products/Cosmetics.aspx?lang=mk-MK Види на линков може ќе добиеш упатство некое. *сега тек гледам не знам дали уште бараш.
На Есенс на одвртување и на ГР тие што не се на одвртување. Каде можам да најдам Brooklyn моливи? Во Аеродром или Центар.
Девојки ако може да ми препорачате dupe на моливот за усни на Essence Hot Chocolate?Од старата колекција е, од тие со сребрено капаче.Леле колку ми е жал што ги повлекоа овие моливи, најубави нијанси и текстура имаа.
@Kimberly11 извини дури сега видов дека ме имаш прашано за моливчето на Малена, срам да ми е како сум го прескокнала мислењето. Не можев да ти пишам порака па еве овде ќе поставам слики, моливчето е баш nude кога ќе се нанесе на усни и изблендира. Не е темно иако на слики така изгледа
Моето нај нај најомилено моливче. Милион имам и пак на ова се враќам. И нијансата ми е ептен погодена и текстурата му е супер. Со малку лабело под него, слободно може да се носи како кармин.
koristam na SHE (vo dm go ima) molivceto 02 i stavam labelo i mn dobro izgleda ...100 i neshto e ama epten mi godi ima i edno crveno samo dve nijansi se kolku e ?
Во ДМ со режење на Римел се на попуст, си зедов многу убава боја кафена, не nude и не со портокалов подтон, а сепак не е ни темна значи прекрасен cappucino пишува, 80тина денари, не е мек да се крши ниту многу кремаст да се разлева.