Одлука од Николас Спаркс. Книгата ми ја препорача локалниот библиотекар, и не е лоша. Како и сите останати на овој писател, полна е со емоции, убави мисли, радост и така. Прекрасни пејзажи исто така. Ми се допаѓа, ја препорачувам.
Однесувајте се како дама, размислувајте како маж - Стив Харви сигурно 6 месеци ми стоеше дома и ја гледав со потценување, бидејќи генерално книги со ваква тематика не сакам. и денес немав што да правам и ја земав, до 50та страна стигнав и искрено интересна ми е.
Мене книгава тотално ме разочара. Едноставно зборува за тоа дека мажите љубовта ја искжуваат со тоа што ќе ја обезбедуваат жената со пари.. те молам и се се врти околу тоа.
На подарок од Метрополис радио добив прекрасна книга Копилето од Истамбул...препрепреубава книга. Напишана во современ стил, а сепак толку емотивна и волшебна. топло препорачувам...
Преубава книга...Немам зборови... Целиот тој ориент,Истанбул,традицијата,семејството и обичаите. Ако го дочекам утрото-Сидни Шелдон. Тартиф-Молиер.... ( за на школо )
Vampire Academy: Frostbite - Richelle Mead Како шо тргна работава до недела сите 6 дела ке ги прочитам (so damn obsessed !)