Лесна и интересна - Песто...паста-храна на љубовта, Ентони Капела Уште малку сум готова, уште вечерва изгледа
Одлука е според мене најубавата книга од Спаркс...Сум плачела многу,а и крајот е прекрасен...Спаркс никогаш не прави утка,книгава е совршенство...
Девојката од Багдад-Мишел Нури,судир на култури,жена која се обидува да ги оствари своите соништа.Убаво...
"Where the Heart Is" by Billie Letts... досега интересна, а за понатаму се надевам исто толку возбудлива колку и привлечна.
Бела Масаи - Корин Хофман добра книга а морам да искоментирам претходно ја прочитав Јади, моли се и уживај и не ми се допадна а овде прочитав многу добри критики за таа книга
Моментално читам "Крајпатни знаци" од Иво Андриќ.Има 623 страни ми ја натрапи професорот да ја прочитам и обработам за во вторник. Уште сум на почеток и ништо не ми е јасно,а искрено и немам воља да ми се разјасни. Кога ке ја прочитам цела,ке ја пишам содржината,можеби некој ке се заинтересира мада чисто сумњам...
Моментално ја читам страданијата на младиот Вертер затоа што ми треба за на школо инаку многу здодевна книга..