Dorothy Koomson- "The Ice Cream Girls". Книгава ме остави без зборови, не можам да ја оставам. Главните ликови се толку добро психолошки обработени што можеш да почувствуваш низ што поминуваат, да осетиш на твоја кожа. Ме освои книгава
Не знам, ама мислам дека нема. Мене ми ја подарија едни пријатели од Ирска и уф ме погодија во срце. Да ви кажам се опседнав со книгава и имам уште педесетина странички да ја дочитам. Книгава е трилер, не е нешто љубовно, лесно за читање. Напната е до максимум и полна со изненадувања. Ништо не е како што изгледа. Сега планирам да ја дочитам за да можам мирно да спијам ноќеска
Сакав да ве прашам да не знаете кај можат да се најдат книгите од Димко Тасевски - Дитас? Наш писател е и многу интересни книги има, сите му се по вистинска приказна напишани а и многу поучни.. По книжари нигде ги нема, затоа што му се забранети за продажба, затоа како што реков сите му се по вистинити настани пишувани и а високи функционери има спомнувано во книгите.. Имам неколку прочитано од него, ама сакам и останатите а неможам да ги најдам нигде. Ако знае некоја од вас нека пише едит: Ако некоја е заинтересирана имам неколку книги во компјутер од него, можам да ви ги дадам
Денес ми ја подарија “Која е таа девојка“ од Александра Потер Уште вечерва почнувам да ја читам.Чекам критики од тие што ја имаат прочитано
Лесна книга за девојки Среќавајќи се себеси од младоста, сакаш да си помогнеш да ги избегнеш грешките. Но, се што е направено, се си има своја корист. И на крај со љубов завршува Интересна, се чита веднаш
дневникот на принцезата.. пред 2-3 саати си ја земав од библиотеката и седнав нешто да прочитам, интересна книга, а и брзо се чита, ич не е досадна
И други приказни од Георги Господинов. Патем, доколку некоја од вас девојки откопа некаде издание на Природен роман на истоимениот автор, би била мошне благодарна ако ме извести
Надарени ... сега го прочитав првиот дел... утре ќе ја земам и вториот дел.. btw - има 3 делаа Книгатаа е прекраснаа.. Многу брзо се чита.. Ви ги препорачувам сите 3 дела ) xD