Враќање во Барсалои - Корин Хофман Продолжение на Белата Масаи и врска нема Пред оваа ја прочитав Подарок- Даниела Стил значи таа жена ја обожавам
Мммм пеколен фактор беше првата книга од Роберт Ладлам што ја прочитав и од тогаш се навлеков на него
Која е таа девојка? и не ми се допаѓа. Премногу лесна за читање, а и содржината не ми се допаѓа многу, многу. Ја почнав синоќа и еве стигнав до 200 страна, ама нема ништо со што те тера да читаш со нетрпение за да стигнеш до крајот.
Денес почнав да ја читам Мемоарите на една гејша - Артур Голден. Многу позната книга, сите ми ја имаат фалено, па еве зедов и јас да ја читам. Само буквите се многу ситни, прочитав 20 страни и очите почнаа да ме болат
Ауу книгава... Од чорапи ме извади! Глупава ми беше Иначе... Спојлер ...нема ни да кажат зошто го судат. Само ќе го усмртат на крај. Абе глупости живи! Како сум се изнервирала.
Не ја имам дочитано.... можеби и замислено е, стварно нема смисла инаку -.- Како и да е глупава е книгава
Ќерката на чуварот на спомените-Ким Едвардс....повеќе од пола сум стигната и се изнаплакав Многу ми е емотивна и интересна,не случајно бест селер
Опасна желба-Аманда Квик абе врска нема.Нема да ја дочитам,незнам воопшто зошто земав од неа,пред некое време ја зедов Афера и ја оставив и сеа пак се залетав.Не бе не ми се допаѓа и точка.
Книги - колку читате и што преферирате? Моментално ја читам Папокот на светот од Венко Андоновски. Секоја чест, идол ми е овој човек. Какви мисли има. Ги потврдува сите мои хипотези, кога го читам него, како јас да се слушам. Мило ми е што конечно читам нешто по мое, не удавија со овие романтичарски дела, интересни се, али што е многу, многу е