Leaving Time - Jodi Picoult Конечноооооо излегла за симнување, од кога ја чекам, одма се фрлам на читање. Линк за оние што сакаат да ја симнат. :geek: http://www.freepdffile.com/jodi-picoult ... -download/
@ariela09 Баш прееска при чистење си ја најдов и иако сум на сред колоквиумска и јас зедов да ја читам
@Marossa jа имаш читано и jа читаш повторно или сега jа почна? Jас jа почнав ептен оти немав што да читам а самата помисла дека не ме чека книга на полицата ме полудува. Па би сакала да слушнам импресии...
@ariela09 Ја имам дома одамна,нели тогаш со Утрински весник кога ја даваа,ја почнав тогаш неколку страни,ама никогаш не ја прочитав. Читав навистина позитивни критики,а и филмот има добра оцена,па ме заинтригира и си ја зедов со мене,а кога ќе ја прочитам тоа е знак прашалник
@Marossa и кај мене е истата ситуација но разликата е тоа што јас имам и лоши критики слушнато за таа книга. Критика од човек што има вкус на книги како мојот, затоа веќе долго време ја "читам" Денес земав нова да почнам... А потоа - Гијом Мисо