Го сакам Њујорк од Линдзи Келк, испитна сесија е и немам време да и се посветам како што знам тоа да го правам кога читам книга ... секое слободно време или пауза ги користам да прочитам некоја страна, на рати ја читам ))) инаку да се испофалам поклон ми е од другарка ми
Ја имам книгата само мене на англиски ми е и ја имаше заедно како подарок со едно списаније мислам гламур се викаше,американско..кога бев за Австрија си ги земав за у авион
Бескрајна Приказна - Михаил Енде. По кој знае кој пат. Преубава книга, која бујна фантазија ја има писателов, еј.
^Половина жолто сонце е прекрасна, мене ми остави неверојатен впечаток Јас ја дочитав Мојот господин совршен, за која можам да кажам дека е хумористична и забавна, а сега ја читам Долг пат до дното од Ник Хорнби. Почетокот е малку забеган, ама мислам дека ќе биде интересна
Јулија од Ен Фортие,иако сум ненаспана со мали деца не можам да ја оставам.Историска+love story преубава е . Најтопло ви ја препорачувам.
^Јулија ми е на листата. Ја земав од библиотека, па да ја завршам Долг пат до дното и ќе ја читам. Мило ми е што слушнав позитивна критика.
NAJGOLEMIOT TRGOVEC NA SVETOT OD OG MANDINO ja citam sekogas koga mi e potrebna samodoverba [mod-kirilica:1zposmwn][/mod-kirilica:1zposmwn]
Николас Спаркс -На прв поглед.Интересна а,има попуст во матица па си купив неколку книги и еееевееее почнав една по една да ги читам