Pretending to dance - Diane Chamberlain Новата од Чембрлен, се надевам дека е добра и интригантна како и другите нејзини книги.
Ja otpocnav sezonata na Cheesy Trashy Christmas books Ubava prikaska (200st.) koja ve nosi vo nekoj svet kade se e mozno. Vo ovoj vid prikaski se razbira sekogas ima nekoj koj go obozava, nekoj koj go nejke Chrismas i nekoj koj ke najde ljubov na svojot zivot. Bas onaka kako rekov Cheesy Trashy Christmas books. Se nadevam deka utre ke ja zavrsam. Sledna na lista
Jane Eyre - Charlotte Bronte Ја изгледав мини серијата, којашто многу ми се допадна, па затоа решив и да ја прочитам книгата во оригинален текст на англиски и да споредам кои делови од книгата се опфатени во серијата, што е сменето и сл.
Засега е добра, ветува интересна приказна, се надевам дека ни оваа книга од Чемберлен нема да ме разочара
Баш се мислев за таа од Исидора, да земам да ја прочитам. Како ти се чини засега? Знам дека зависи се од вкусот, ама сепак, сакам да слушнам вреди ли да ја купам, па и да ја читам?
Јас ја купив пред една година за 199 ден . Досега ја имам прочитано два пати , па сега се е до вкус како што кажа но во секој случај е прекрасна .
Афтобиогравска е кажува за болеста што је има и сето тоа што и се случувало што преживеала. Мене многу ми се допадна, онака ме допре длабоко во душата. Ти препорачувам да ја прочиташ.